cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 352
selamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
6500e bulduysan çek hemen hocam cihaz 6.5-7/10 cihaz fiyatına göre en iyilerindendi çıtkığındaselamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
1.5 sene ben kullandım sonra da anneme verdim hala kullanıyor kapalı kutudan bugüne 4.senesi doldu heralde sen düşün. kaçaklarında imei atılır ama formatta gider yine attırırsın sıkıntı çıkarmaz. sadece 4 yılda 1 kez reboot ekranı açıldı kendiliğinden kapama tuşuna 2 3 dk basılı tutunca normale dçndü başka sıkıntısı yok ve hala donma kasma yok ( ama genel olarak hiç oyun oynanmadı ben telden bi cr bi de mc atardım )selamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
garanti yoktur yüksek ihtimal olsa da bitmiştir. onun dışında farketmez cihaz anlamında zaten imei atılıyorTr cihazımı
Direnç yapılmışsa alinmazgaranti yoktur yüksek ihtimal olsa da bitmiştir. onun dışında farketmez cihaz anlamında zaten imei atılıyor
Bütçeniz ile sıfır telefon bulursunuz.şuan ip 7 kullanıyorum ondan geçeceğiö jarjı çok hızlı gidiyor 7 hemde çok küçük 8 de var ama parola unuttum
O bütçeler için gayet güzel telefon hocam ama uzun süre için pek uygun değilselamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
Nothing Phone 1 alırsın bu fiyata. Biraz bekle.selamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
doğru ilk cıktığı zaman daha yazılım piyasaya cıkmadan direnç yaptıranlar vardı hatırladığım kadarı.Direnç yapılmışsa alinmaz
6.5a nerde nothing phone 1 alsın kral naptınNothing Phone 1 alırsın bu fiyata. Biraz bekle.