🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Reis monitörle alakalı rehber konu açtım, hala bu monitör alınır mı diye soruluyorsa zaten soran kişi almayacak demektir. Boşuna nefes tüketmeye gerek yok. Marka takıntısı olanlar Samsung G65b alsın o da harika.

IPS monitör arayanlar da M27Q3 alsın H27e6 muadili.
kanka oled olarak ne öneriyorsun 20k ya oledler var mı ama oled yanığı olmayacak :D

yok panel kalitesi yok paneli yapan firmanın kalitesi daha önce arkadaşlar bu konulara çok kafa yoruyorlardı sanırsam bu Çinli bir firmanın monitörü ne kadar kaliteli olabilir ki? işinde uzman arkadaşlar göreve :D panel şirketlerini takip edenler vs
KTC panel şirketi zaten

N11'de tık kuponu var 600'tl aldım ve sipariş ettim hala almayanların bilgisine. Bu arada alanların kargosu geldi mi memnunmusunuz?

kanka oled olarak ne öneriyorsun 20k ya oledler var mı ama oled yanığı olmayacak :D
Belki 10 yıl sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama mesela bu üründe ki panel kaliteli mi?
BOE nin iyi bir panelini kullanıyor. MSI ve Asusun tepe modellerinde sık sık BOE panel var zaten. Ucuz bir model de secilmemiş. Vg27aqml5a da bulunan AUO panelden daha kaliteli ve fiyat açısından daha uygun.

BOE yi bilmeyenler arastırın kalitesini görürsünüz.

Son düzenleme:
hangi aldın link atsana

Bunu aldım 10 bin tl ye düşmüştü fiyatı artmış.

Bunu aldım 10 bin tl ye düşmüştü fiyatı artmış.
aralarındaki fark nedir

Şimdi Bu Monitör Alınır mı alınmaz mı arkadaşşlar sorun yaşar mmıyız anlamadım gitti kafam karıştı doğru düzgün aydınlatacak kimse yok mu
kral şu sayfaya kadar okudun bir fikrin olmadıysa adamlar daha ne yazsın.

Geri