🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

FPS Oyunu oynuyorum Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor ile bunun arasında kaldım. Monitör ile aramdaki mesafe fazla olduğu için 27 inç diye ktc daha iyi olur hemde 2k ama 2kyı kullanabileceğim bi oyunda oynamıyorum açıkçası. Hem Lenovo'da peşin fiyatına 6 taksit var KTC de 3 taksit bile yapınca fiyat 11700'e çıkıyor.Ne önerirsiniz
Hocam zaten kendinde söylemişsin 2k oyun oynamıyorum diye çoğunlukla ne tarz oyunlar oynuyorsun story fps? Onun yerine belki daha yüksek hzli bir şey bakabilirsin.

yok panel kalitesi yok paneli yapan firmanın kalitesi daha önce arkadaşlar bu konulara çok kafa yoruyorlardı sanırsam bu Çinli bir firmanın monitörü ne kadar kaliteli olabilir ki? işinde uzman arkadaşlar göreve :D panel şirketlerini takip edenler vs

Şimdi Bu Monitör Alınır mı alınmaz mı arkadaşşlar sorun yaşar mmıyız anlamadım gitti kafam karıştı doğru düzgün aydınlatacak kimse yok mu

Yav kasmayın bu kadar koorui monitör aldım on numara asus msi aoc samsung hepsini kullandım ne lazımsa onu alın markaya takılmayın panel üreticileri belli.

yok panel kalitesi yok paneli yapan firmanın kalitesi daha önce arkadaşlar bu konulara çok kafa yoruyorlardı sanırsam bu Çinli bir firmanın monitörü ne kadar kaliteli olabilir ki? işinde uzman arkadaşlar göreve :D panel şirketlerini takip edenler vs
Reis monitörle alakalı rehber konu açtım, hala bu monitör alınır mı diye soruluyorsa zaten soran kişi almayacak demektir. Boşuna nefes tüketmeye gerek yok. Marka takıntısı olanlar Samsung G65b alsın o da harika.

IPS monitör arayanlar da M27Q3 alsın H27e6 muadili.

Geri