🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Oyun oynarken veya bazen ekranın alt kısmında çizgiler oluşup kaçıyor bazen hem monitörde hem laptop ekranında bazende sadece monitörde oluyor monsterin mini dp to dp kablosu kullanıyorum acaba kablo taşımadığı dan mı oluyor yoksa başka bir muhabbet mi var yardımcı olurmusunuz bu arada laptop 5070ti dp2.1 çıkış destekli

Son düzenleme:
FPS Oyunu oynuyorum Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor ile bunun arasında kaldım. Monitör ile aramdaki mesafe fazla olduğu için 27 inç diye ktc daha iyi olur hemde 2k ama 2kyı kullanabileceğim bi oyunda oynamıyorum açıkçası. Hem Lenovo'da peşin fiyatına 6 taksit var KTC de 3 taksit bile yapınca fiyat 11700'e çıkıyor.Ne önerirsiniz

Bekleyin bence. İndirime girebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS Oyunu oynuyorum Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor ile bunun arasında kaldım. Monitör ile aramdaki mesafe fazla olduğu için 27 inç diye ktc daha iyi olur hemde 2k ama 2kyı kullanabileceğim bi oyunda oynamıyorum açıkçası. Hem Lenovo'da peşin fiyatına 6 taksit var KTC de 3 taksit bile yapınca fiyat 11700'e çıkıyor.Ne önerirsiniz
Hangi kartla alıyorsun. Şuan n11de daha uyguna gelebilir kuponla bak derim.

Bekleyin bence. İndirime girebilir.

Hangi kartla alıyorsun. Şuan n11de daha uyguna gelebilir kuponla bak derim.
Varmı hocam bi kupon bildiğiniz. Bonus, World ve QNB var bende.

Ben bulamadım reis ekran görüntüsü atabilecek misin

Ben bulamadım reis ekran görüntüsü atabilecek misin

Bugün ulaştı bana da 1 adet kenarda ölü piksel mevcut ışık sızması neredeyse yok iade konusunda karasız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,836
Üyeler
188,329
Son üye
badbunny
Geri