Format sonrası yüklenmesi gereken driverlar?

merhaba, formatı tamamladım ve driverları kurmak istiyorum herhangi bi driver programı kullanamdan. ekran kartı dısında anakart vb driverları kurmak gerekli mi ya da neleri kurmam gerekiyor

Bilgisayarım Sağ tık - Özellikler - Aygıt yöneticisi listeden eksik varsa istersen driver programlarından istersende sitelerinden indirip kurulumunu yapabilirsin ..

Benim tavsiyem driver booster programı ile bütün driverleri tek seferde kurabilirsin en başta tarama yapıcak sonra driverleri indirp kuracak tek tek kuracaksan baya uzun sürer
o program ileriki dönemlerde sorun cıkartıyor yıllarca kullandım ama aldığım pek cok sorunun kaynagı olarak onu görüyorum

merhaba, formatı tamamladım ve driverları kurmak istiyorum herhangi bi driver programı kullanamdan. ekran kartı dısında anakart vb driverları kurmak gerekli mi ya da neleri kurmam gerekiyor
Donanımların sitelerinden indirip yüklemen lazım. En başta çipset ve ekran kartı olmak üzere.

realtej gd audio ekran kartı driverı ekran kartı çok önemli yoksa performans alamazsınız

Benim tavsiyem driver booster programı ile bütün driverleri tek seferde kurabilirsin en başta tarama yapıcak sonra driverleri indirp kuracak tek tek kuracaksan baya uzun sürer
o program hep yanlış driver kuruyor.

Anakartın sitesinden indirilen driverler hariç program,site,uygulama önermiyoruz.

chipseti yükleyerek çoğu şeyin hallolcağını düşünüyorum.

Geri