Format sonrası yüklenmesi gereken driverlar?

Reaksiyon skoru
1
merhaba, formatı tamamladım ve driverları kurmak istiyorum herhangi bi driver programı kullanamdan. ekran kartı dısında anakart vb driverları kurmak gerekli mi ya da neleri kurmam gerekiyor

merhaba, formatı tamamladım ve driverları kurmak istiyorum herhangi bi driver programı kullanamdan. ekran kartı dısında anakart vb driverları kurmak gerekli mi ya da neleri kurmam gerekiyor
Benim tavsiyem driver booster programı ile bütün driverleri tek seferde kurabilirsin en başta tarama yapıcak sonra driverleri indirp kuracak tek tek kuracaksan baya uzun sürer

Chipset indir gerisini chipset donanımı tanır ve driver yükler. hatta İnternete bağlıysa windows sana bırakmayacaktır :D

Anakart chipset driver ı
lan ethernet driver
sata ahcı driver
ekran kartı driver
bios güncel değil ise onu da
güncel direct x
visual c++
netframework

win 10 da zaten geliyo diye biliyorum guncel değil güncellemek istermisiniz diye ama şeyler var driver yukleyıcı programlar neyin eksikse bulup yukluyodu

Benim tavsiyem driver booster programı ile bütün driverleri tek seferde kurabilirsin en başta tarama yapıcak sonra driverleri indirp kuracak tek tek kuracaksan baya uzun sürer
Dostum driver programları sıkıntılı olabiliyor genelde ustalar ve profesyoneller tarafından önerilmez ya windows kursun ya anakartın programı varsa kur ya chipset kurnyada tek tek derim

Ekran kartının ismini yazıp kendi sitesine giderek destek kısmında yüklenmesi gereken driverleri görebilirsin ama özetlemek gerkirse;
Ekran kart driveri
BIOS güncellemesi
Chıpset driveri vb.

Dostum driver programları sıkıntılı olabiliyor genelde ustalar ve profesyoneller tarafından önerilmez ya windows kursun ya anakartın programı varsa kur ya chipset kurnyada tek tek derim
Ben şimdiye kadar bu program ile kurdum bir sıkıntısı olmadı bana

Geri