hocam 9999tl ye nothing phone 1 var onu al uzun süre kullanırsın değer öyle saçma realme modellerine samsungun a bilmem nen modellerine bakma hiçDaha üstüne çıkmam boşuna öneri yapmayın babama alcam Realme c25s düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Alınmaz, kronik sorunlu. Haddinden fazla ısınır, şebeke çekmez, güncellemeleri berbat. Nothing Phone daha iyi bir seçenek.Casper'ı pek önermiyorum ama bu bütçedeki diğer telefonların işlemcisi de baya geride.![]()
CASPER Via A40 256 GB Akıllı Telefon Gece Mavisi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CASPER Via A40 256 GB Akıllı Telefon Gece Mavisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Ama benim tavsiyem biraz daha para biriktirip NP1 almanız.
Arkadaşın bütçesi 8500 TL olduğu için önerdim yapacak bir şey yoktu.Biraz ekleyip Nothing phone alın, şuan bütçede rakipsiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz, kronik sorunlu. Haddinden fazla ısınır, şebeke çekmez, güncellemeleri berbat. Nothing Phone daha iyi bir seçenek.
İkinci el 11T Pro'da tercih edilebilir.Arkadaşın bütçesi 8500 TL olduğu için önerdim yapacak bir şey yoktu.
İkinci el alması daha mantıklı olacaktır, haklısınız.İkinci el 11T Pro'da tercih edilebilir.