🔥İndirim 3.999₺ AOC 24″ 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü

bu fiyata bu performans baya iyi, monitör arayan arkadaşıma da önereceğim

Standart İPS panellerin çok üstünde 1500:1 kontrast oranına, 300 nit parlaklık ve yine ortalamanın üstünde %147 sRGB oranına sahip.

Piyasa fiyatına göre İncehesapta %20 daha ucuz şuan

Alıntıyı görüntüle
bugün geldi merak edenler için arkadaki kırmızı kapak çıkıyor vesa için vesa kullanmayan için ayağı kısa gelebilir hoparlör var olarak gözüküyor monitörden sesini açmama rağmen ses çıkmadı ben va panelden geçtiğim için renkler aşırı güzel geldi bu fiyata çok güzel bence

bugün geldi merak edenler için arkadaki kırmızı kapak çıkıyor vesa için vesa kullanmayan için ayağı kısa gelebilir hoparlör var olarak gözüküyor monitörden sesini açmama rağmen ses çıkmadı ben va panelden geçtiğim için renkler aşırı güzel geldi bu fiyata çok güzel bence
Hoparlör yok hocam, bende aynı modeli kullanmaktayım, o ayar eğer monitörün bağlantı kısmındaki ses girişini kullanmak isterseniz, oradan ses seviyesini ayarlamak için menü osd kısmına koyulmuş

Hoparlör yok hocam, bende aynı modeli kullanmaktayım, o ayar eğer monitörün bağlantı kısmındaki ses girişini kullanmak isterseniz, oradan ses seviyesini ayarlamak için menü osd kısmına koyulmuş
anladım teşekkürler hocam

bu kronik sorunlu panel sakın almayın. başlıktaki sorunsuz en çok tutulan kasa
Hocam bu konudaki monitörde hoparlör yok ya ben arada digiturkü monitöre bağlayıp maç izlemek istiyorum nasıl ses alabiliriz monitörden bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar buna ne diyorsunuz? eğer bu moniötür internet kafelerdeki yapay hissettriren renksiz olanlardansa almam zaten. Ama sizce 240hz daha mantıklı değilmi?
Bu model benimde aklımda var çok arada kaldım

Geri