ZiganoyLu61
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Va panel alinmas dostum IPS varken ki aocun renk kalitesi iyiHocam onu 300₺ farkla https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82637/ bunu öneririm
Pivot deliklerinden kastın Vesa desteği ise var. Arkadaki kırmızı yuvarlak kapak çıkıyor.Arkada pivot delikleri gormedim sonradan pivot çevirme ihtimalimiz yok herhalde
evet oydu teşekkür ederimPivot deliklerinden kastın Vesa desteği ise var. Arkadaki kırmızı yuvarlak kapak çıkıyor.
bugün geldi merak edenler için arkadaki kırmızı kapak çıkıyor vesa için vesa kullanmayan için ayağı kısa gelebilir hoparlör var olarak gözüküyor monitörden sesini açmama rağmen ses çıkmadı ben va panelden geçtiğim için renkler aşırı güzel geldi bu fiyata çok güzel benceStandart İPS panellerin çok üstünde 1500:1 kontrast oranına, 300 nit parlaklık ve yine ortalamanın üstünde %147 sRGB oranına sahip.
Piyasa fiyatına göre İncehesapta %20 daha ucuz şuan
![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Hoparlör yok hocam, bende aynı modeli kullanmaktayım, o ayar eğer monitörün bağlantı kısmındaki ses girişini kullanmak isterseniz, oradan ses seviyesini ayarlamak için menü osd kısmına koyulmuşbugün geldi merak edenler için arkadaki kırmızı kapak çıkıyor vesa için vesa kullanmayan için ayağı kısa gelebilir hoparlör var olarak gözüküyor monitörden sesini açmama rağmen ses çıkmadı ben va panelden geçtiğim için renkler aşırı güzel geldi bu fiyata çok güzel bence
anladım teşekkürler hocamHoparlör yok hocam, bende aynı modeli kullanmaktayım, o ayar eğer monitörün bağlantı kısmındaki ses girişini kullanmak isterseniz, oradan ses seviyesini ayarlamak için menü osd kısmına koyulmuş
Burdan bakın hocam,bir kaç farklılık var.https://www.itopya.com/aoc-24g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26447
Bu monitörle konudaki monitör arasında ne fark var sadece hoparlör mü ?
bu kronik sorunlu panel sakın almayın. başlıktaki sorunsuz en çok tutulan kasahttps://www.itopya.com/aoc-24g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26447
Bu monitörle konudaki monitör arasında ne fark var sadece hoparlör mü ?
Hocam bu konudaki monitörde hoparlör yok ya ben arada digiturkü monitöre bağlayıp maç izlemek istiyorum nasıl ses alabiliriz monitörden bilgin var mıbu kronik sorunlu panel sakın almayın. başlıktaki sorunsuz en çok tutulan kasa
Bu model benimde aklımda var çok arada kaldımarkadaşlar buna ne diyorsunuz? eğer bu moniötür internet kafelerdeki yapay hissettriren renksiz olanlardansa almam zaten. Ama sizce 240hz daha mantıklı değilmi?![]()
GameBooster GB-24F240FF 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync G-Sync HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-24F240FF 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync G-Sync HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-24F240FF ITOPYA.COM'dawww.itopya.com