PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Hepsiburada'nın taksit imkanları çok kısıtlı. Amazon da Redura, Asil Technology, Zitek Bilişim isminde satıcılar var ama ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.
Hocam ben AlışGidiş.com üzerinden 3 taksit faizsiz 3 ay ertelemeli ama siteyi kapattılar.

Hepsiburada'nın taksit imkanları çok kısıtlı. Amazon da Redura, Asil Technology, Zitek Bilişim isminde satıcılar var ama ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.

Zitek Bilişim sürekli avantajlı olarak ortaya çıkıyor ama satıcı puanı çok kötü.

n11 de geçen hafta 23.500 dü 1t olan 6 taksit eve geçince alırım dedim geçene kadar stok bitti dahada düşmedi o fiyata
Olmuşla ölmüşe çare yok hocam önümüze bakacağız.

Fırsat olursa ikisinden birini almayı düşünüyorum ve arada bir hayli fiyat farkı var. Pro 43K Slim ise 23K şu an. Sizce aradaki farka rağmen Pro alınmalı mıdır? İmzadaki 2K monitöre sahibim yeterli olur mu PS5 için yoksa 4K TV gerekli midir?
şahsen yarı ömrünü tamamlamış bir konsol alacak olsam en güncelini ve güçlüsünü almayı düşünürdüm hocam, gta6 çıkacak malum slim de ne kadar güzel oynatabilir bilemiyorum.

şahsen yarı ömrünü tamamlamış bir konsol alacak olsam en güncelini ve güçlüsünü almayı düşünürdüm hocam, gta6 çıkacak malum slim de ne kadar güzel oynatabilir bilemiyorum.
Yani en güncel ve güçlüsünü almayı herkes ister ama arada 20K fark olunca istesen dahi alamıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle öyle acelem yok ama kara cumada düşer bence geri 8 gün kalmış
Ben bu aydan hiç umutlu değilim artık.

Bütçe varsa pro tabii ki

Yani en güncel ve güçlüsünü almayı herkes ister ama arada 20K fark olunca istesen dahi alamıyorsun.
kesinlikle öyle hocam, her şey çok pahalı ben alacak olsam diye başlamıştım zaten, konsol fiyatları yüzünden hoşuma gidemiyor o ürünler, ama ille de kansol almam lazım diyorsam yine de slim almazdım bir kaç ay bekler biriktirir pro alırdım.

Geri