Mobil uygulamadan hesabına giriş yapıp link atınca otomatik affilate atıyor maalesef dene istersenYakup her attığın linkte affiliate yazıyor reis bilmem farkında mısın da
Affiliate yazmıyodur linkte affilate linktir onuda mehmet hocam çok güzel açıklamış app kullandığım için linkleri o şekilde atıyor.Yakup her attığın linkte affiliate yazıyor reis bilmem farkında mısın da
Cidden öyleymiş bir ara denemiştim öyle olmamıştı diye hatırlıyordum şimdi tekrar baktım affiliate yazıyor kusura bakmayınMobil uygulamadan hesabına giriş yapıp link atınca otomatik affilate atıyor maalesef dene istersen![]()
aynen k.b linke girince tam linkte yazıyor zaten senin attığın kısa linkAffiliate yazmıyodur linkte affilate linktir onuda mehmet hocam çok güzel açıklamış app kullandığım için linkleri o şekilde atıyor.
Estağfurullah hocam .aynen k.b linke girince tam linkte yazıyor zaten senin attığın kısa link
Vallaha ben bu markanın tişörtlerini kullanıyorum piyasadaki çoğu tişörtten kaliteli hatta şuanda üstümdeTam evde eskitmelik yaw![]()
Teşekkür ederim. 2 tane tshirtü 265 TL'ye aldım .
Hayırlı olsunSweatshirtten ziyade eşofman altı daha iyi geldi 2 tane aldım