adamlar t-shirtün bile yarısını naylondan yapmış hocam, sweatlerde %100 pamuk bulmak daha zordur, bulsanda ya çok pahalıdır ya da çok incedir tahminimce, konu sahibi LCW, Defactoyu yermiş ama orda bulmak daha kolaydırpamuklu yok mu yav
adamlar t-shirtün bile yarısını naylondan yapmış hocam, sweatlerde %100 pamuk bulmak daha zordur, bulsanda ya çok pahalıdır ya da çok incedir tahminimce, konu sahibi LCW, Defactoyu yermiş ama orda bulmak daha kolaydırpamuklu yok mu yav
N11 den aynısını tanesi 300 e almıştım orda daha avantajliydi şuan kargodaAltınyıldız Classics Ürünlerinde 1000/300₺ Kupon
Kuponun Geçerli Olduğu Diğer Ürünler ;
2 adet sweat 700₺ geliyor. LCW Defacto gibi yerlerde dahi bir sweat 600-700 olmuş ihtiyacı olan kaçırmasın.
Sen LCW nin 1 ayda çeken rengi atan ürünlerini mi savunuyorsun anlamadım?adamlar t-shirtün bile yarısını naylondan yapmış hocam, sweatlerde %100 pamuk bulmak daha zordur, bulsanda ya çok pahalıdır ya da çok incedir tahminimce, konu sahibi LCW, Defactoyu yermiş ama orda bulmak daha kolaydır![]()
poşet giymekten iyidir, hammaddesi pamuksa çeker, ha yok ben poşet giymek istiyorum diyorsan sen bilirsin. Ben marka savunmuyorum, sadece kafamda altınyıldızın defactodan iyi olduğunu düşünmemi sağlayacak kulaktan dolma kalıplar yok. Markaya değil ürüne bakarım anlayacağın, yediğin içtiğin giydiğin şeylerin içinde ne olduğu ve bizler için nelerin iyi veya kötü sonuçlar doğurabileceğini öğrenmek sana fayda sağlar. Şimdi anladın mı yeğen?Sen LCW nin 1 ayda çeken rengi atan ürünlerini mi savunuyorsun anlamadım?
Bende markaya bakmıyorum (lcw de aldığım ürünler genelde sorunlu olduğu için bu şekilde bir tabir kullandım) fakat son zamanlarda lcw veya defactoya uğradın mı pamuk olmayan bir sweat dahi 700₺.poşet giymekten iyidir, hammaddesi pamuksa çeker, ha yok ben poşet giymek istiyorum diyorsan sen bilirsin. Ben marka savunmuyorum, sadece kafamda altınyıldızın defactodan iyi olduğunu düşünmemi sağlayacak kulaktan dolma kalıplar yok. Markaya değil ürüne bakarım anlayacağın, yediğin içtiğin giydiğin şeylerin içinde ne olduğu ve bizler için nelerin iyi veya kötü sonuçlar doğurabileceğini öğrenmek sana fayda sağlar. Şimdi anladın mı yeğen?
hocam sweat ürünleri %100 polyster be pamuk karışım bile değil, hani üst üste tshirt üstü falan giymek için mantıklı ama diğer türlü ne sıcak tutması gereken yerde tutmaz terletmemesi gereken yerde saçma şekilde yakarak terletir mevzu o. n11 de jack jones mağazında geçen güzel ürünler vardı 600 700lere takip edin arkadaş kötü bir şey demiyor lcw defactoda olsa içerik iyi olursa fiyat öyle düşükse iyi üründür diyor o kadar.Bende markaya bakmıyorum (lcw de aldığım ürünler genelde sorunlu olduğu için bu şekilde bir tabir kullandım) fakat son zamanlarda lcw veya defactoya uğradın mı pamuk olmayan bir sweat dahi 700₺.
Ben kötü bişey demiyorum hocam zaten fiyatına göre ürün kıyaslaması yapıyorum .hocam sweat ürünleri %100 polyster be pamuk karışım bile değil, hani üst üste tshirt üstü falan giymek için mantıklı ama diğer türlü ne sıcak tutması gereken yerde tutmaz terletmemesi gereken yerde saçma şekilde yakarak terletir mevzu o. n11 de jack jones mağazında geçen güzel ürünler vardı 600 700lere takip edin arkadaş kötü bir şey demiyor lcw defactoda olsa içerik iyi olursa fiyat öyle düşükse iyi üründür diyor o kadar.
Ben lcw de olsun defactoda olsun bu fiyata polyester dahi olsa ürün bulamıyorum artık o kadar pahalandıki. Ha bulsam bile dediğim mevzuya geliyor iki gün sonra renk atması ıvır zıvır.Ben kötü bişey demiyorum hocam zaten fiyatına göre ürün kıyaslaması yapıyorum .