🔥İndirim Corsair K55 CH-9226765-TR Rgb Pro Membrane Türkçe Rgb Gaming Klavye 1463₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
26
Ürün son altı ayın en düşük fiyatı olarak nitelendirilmiş.
Pazaryeri: Hepsiburada
Satıcı: Hepsiburada
Fiyatı: 1463₺
Ürün Linki: https://app.hb.biz/QeJSAnz5wn45

Yapay Zeka Yorum Değerlendirmesi:
Corsair K55 RGB Pro Membrane Gaming Klavye, kullanıcılar tarafından sessiz tuş yapısı, ergonomik tasarımı ve kaliteli malzemesiyle övgü alıyor. Oyun deneyimini olumlu yönde etkileyen klavye, uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlıyor. RGB aydınlatması ve makro tuşları beğeniliyor. Ancak, bazı kullanıcılar yazılımın karmaşıklığından ve sık kullanılan tuşlarda sertleşme probleminden bahsediyor. Genel olarak, fiyatına değer bir performans sunuyor.

Zamanında çok aramıştım, fiyatı emsallerinden korkunç yüksekti. Membran klavye için oldukça alınası.

Kardeşimin klavyesi. Mekanik hisli ama mekaniğe yakın bile değil oyunlarda serçe parmağınızla shift ctrl basarken ağrıyor bir yerden sonra. 2025te membran alınmaz tabi makroyla falan işiniz yoksa.

7 ekim de yedekte dursun bir daha bulamam diye 2162 tl ye aldım mekanik klavye sevmiyorsanız tavsiye ederim ama soldaki makro tuşları yüzünden kısa bir alışma süreci istiyor esc tuşu yerine eliniz üstteki makro tuşuna gidiyor . Sonra razer ornata v3 aldım ama tuşlar mekanik klavye sesi çıkardığından kullanamadım açtığım içinde teknosa iade almadı o da öyle sıfır duruyor olmadı yiğene filan veririm .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyiymiş .

Boyutu cok buyuk, oyun oynarken klavye mouse tutuşu zorlaştıriyor. Bu yuzden tkl klavye aldim bunu kenara koydum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri