Gank.com.tr'den Ürün Almayın!

Advocate

80+
Reaksiyon skoru
124
Bütçe
8500
12.11.2025 tarihinde Gank.com.tr üzerinden Machenike KT84-B84W Tri-Mode Gateron Yellow Switch LCD RGB Siyah ENG Q Gaming Klavye ve Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah 26000DPI Ultralight 83Gr RGB Charging Dock Gaming Mouse siparişi vermiştim. Ürünler geldi. Klavyeyi denedim ilk başta bir problem yoktu. Daha sonra ESC tuşu çalışmamaya başladı. Tuşları da çok birbirine yakın olduğu için beğenmedim. Mouse'da da bir problem yoktu ancak baş parmak destek yeri ile yan tuşların arası çok dar olduğu için sürekli elim tuşlara çarptığından onu da iade etmek istedim.

Sitelerinden iade oluşturdum. Anlaşmalı kargoları vardır belki diye çağrı merkezlerini aradım ancak bu güne kadar bir türlü ulaşım sağlayamadım. Sitelerindeki cayma hakkı bildirim adresine ödemesini kendim yaparak gönderim sağladım ancak bugün kargocu beni arayıp adresin yetersiz olduğunu orada öyle bir firma bulunmadığını söyledi. Şimdi mecburen kargo geri dönecek. Ben de toplamda 8.500 TL verdiğim ürünlerimle tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım ve (kimbilir ne zaman karar çıkar bilinmez) onun sonucunu bekleyeceğim.

Sakın ola sakın bu tür firmaların kendi siteleri üzerinden alışveriş yapmayın. Yapacaksanız da pazaryerlerinde fiyatlar bir tık daha pahalı olmasına rağmen oralar üzerinden yapın ki iade konusunda bu şekilde mağduriyet yaşamayın. Ben de bu firmanın mouse ve gamepadlerini insanlara öneriyordum ama ithatçısının bu şekilde kaçak göçek bir firma olduğunu tahmin edememiştim.

İsmini ilk kez duyduğum bir site. Bilindik büyük firmalardan hiçbir zaman şaşmayın. Arada her zaman için aracı olsun. 3-5 kuruş az vermek uğruna başınız ağrımasın sonra.

İsmini ilk kez duyduğum bir site. Bilindik büyük firmalardan hiçbir zaman şaşmayın. Arada her zaman için aracı olsun. 3-5 kuruş az vermek uğruna başınız ağrımasın sonra.
Machenike markalı ürünlerin tek resmi satıcısı burası hocam. Sitelerinde Beşiktaş'ın e-spor takımının sponsoru oldukları fln da yazılı olunca ve şimdiye kadar oradan gamepad vs alanlardan bir şikayet duymayınca alışveriş yaptım. Öyle rastgele noname yerlerden zaten alışveriş yapmam.

Machenike markalı ürünlerin tek resmi satıcısı burası hocam. Sitelerinde Beşiktaş'ın e-spor takımının sponsoru oldukları fln da yazılı olunca ve şimdiye kadar oradan gamepad vs alanlardan bir şikayet duymayınca alışveriş yaptım. Öyle rastgele noname yerlerden zaten alışveriş yapmam.
Buranın sahibi metin2 oynamaya devam etsin :D az çok tanıyorum kendisini

Anlıyorum da gene de dikkat etmek lazım.

Ben iade konusunda sorun yaşamamıştım, wpden verdikleri adrese yolladığımda iademi yapmışlardı.

ürünler bir tek bana mı pahalı geldi hem kazık fiyata satıp hem de destek olmuyorlar

ürünler bir tek bana mı pahalı geldi hem kazık fiyata satıp hem de destek olmuyorlar
Ekranlı klavye olduğu için öyle saçma bir fiyatı var. Yurtdışında da 250 dolara satılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben iade konusunda sorun yaşamamıştım, wpden verdikleri adrese yolladığımda iademi yapmışlardı.
Hocam duruyor mu adresleri? Sitelerindeki adresi bulamadı kargocu. Wp lerine de aylardır bakmıyorlar.

Buranın sahibi metin2 oynamaya devam etsin :D az çok tanıyorum kendisini
Nasıl böyle bir tip ithalat izni alabiliyor? Kolay verilem bir şey değil normalde. 🤦🏻‍♂️

Ben whatsapptan ürün sormak için yazmıştım hala tek tik :D 2-3 hafta oluyor

Ben whatsapptan ürün sormak için yazmıştım hala tek tik :D 2-3 hafta oluyor
2 aydır Whatsapp'ta online olmamışlar. Telefonlara bakmıyorlar. Verdikleri adres bile tam değil. Başımıza bela aldık :(

Ekranlı klavye olduğu için öyle saçma bir fiyatı var. Yurtdışında da 250 dolara satılıyordu.

Hocam duruyor mu adresleri? Sitelerindeki adresi bulamadı kargocu. Wp lerine de aylardır bakmıyorlar.

Nasıl böyle bir tip ithalat izni alabiliyor? Kolay verilem bir şey değil normalde. 🤦🏻‍♂️
Özelden yazın hocam göndereyim.

Geri