3500 TL Bütçeyle En İyi Soğutucu Seçimi

Hawali

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3500
R5 5600 işlemciye sahibim ve stok fan ile ısı değerleri 80-85 dereceleri görebiliyor. Özellikle yaz aylarında ciddi mânâda odanın içinin ısıtıyor. Bazen çok ısındığı için de bir anda kapanabiliyor. Bu durumdan dolayı yeni soğutucu fan almak istiyorum. Bütçem maximum 3500₺.

Benim araştırmalarımla hava soğutucu, sıvı soğutucudan daha performanslı, daha f/p.
Daha çok Thermalright markasına baktım fakat o markanın birbirine benzeyen çok fazla hava soğutucu ürünü bulunuyor.
Benim seçtiğim modellere aşağıya ekledim. İleriye dönük olsun önereceğiniz cihazlar şimdiden teşekkür ediyorum.

DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kafamdaki tek sıvı soğutucu... Bilmiyorum ne kadar iyidir Youtube'da fazla içeriğini üretenini görmedim.
Thermalright Peerless Assassin 140 Digital
Açıkçası digital olup olmaması önemli değil benim için, bir videoda gördüğüm için bunu seçeneklerimin arasına aldım.
Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm
Bu ürün de aşırı f/p diyorlar ama param da varken 140mm alma düşüncesi de içimden bir türlü çıkmıyor değil.
Çünkü bir videoda 120mm ve 140mm hava soğutucuları karşılaştırıyordu ve oyunlarda 10 derecelere kadar fark oluyordu.

Ayrıca oyun + yayın yapıyorum. Genel olarak CS2 oynuyorum ve kaliteli ve sistemi yoran hikayeli oyunlar da oynuyorum. Önerilerinizi buna göre olsun, teşekkürler.
İLERİDE İŞLEMCİYİ YENİLEMEK İSTİYORUM O YÜZDEN BU KADAR BÜTÇE FAZLA.

R5 5600 işlemciye sahibim ve stok fan ile ısı değerleri 80-85 dereceleri görebiliyor. Özellikle yaz aylarında ciddi mânâda odanın içinin ısıtıyor. Bazen çok ısındığı için de bir anda kapanabiliyor. Bu durumdan dolayı yeni soğutucu fan almak istiyorum. Bütçem maximum 3500₺.

Benim araştırmalarımla hava soğutucu, sıvı soğutucudan daha performanslı, daha f/p.
Daha çok Thermalright markasına baktım fakat o markanın birbirine benzeyen çok fazla hava soğutucu ürünü bulunuyor.
Benim seçtiğim modellere aşağıya ekledim. İleriye dönük olsun önereceğiniz cihazlar şimdiden teşekkür ediyorum.

DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kafamdaki tek sıvı soğutucu... Bilmiyorum ne kadar iyidir Youtube'da fazla içeriğini üretenini görmedim.
Thermalright Peerless Assassin 140 Digital
Açıkçası digital olup olmaması önemli değil benim için, bir videoda gördüğüm için bunu seçeneklerimin arasına aldım.
Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm
Bu ürün de aşırı f/p diyorlar ama param da varken 140mm alma düşüncesi de içimden bir türlü çıkmıyor değil.
Çünkü bir videoda 120mm ve 140mm hava soğutucuları karşılaştırıyordu ve oyunlarda 10 derecelere kadar fark oluyordu.

Ayrıca oyun + yayın yapıyorum. Genel olarak CS2 oynuyorum ve kaliteli ve sistemi yoran hikayeli oyunlar da oynuyorum. Önerilerinizi buna göre olsun, teşekkürler.
İLERİDE İŞLEMCİYİ YENİLEMEK İSTİYORUM O YÜZDEN BU KADAR BÜTÇE FAZLA.
Kasa modelin nedir?

GameBooster GB-W002B ARGB Fanlı 650W E-ATX
Tasarım ve iyi performans odaklı ürün istiyorsan bunu al :
Saf performans canavarı ürün istiyorsan bunları al :
Tasarım önemli değil en uygun fiyata alabileceğim en güçlü performansı istiyorum diyorsan bunu al :

Phantom spirit al geç dostum. Piyasadaki tüm AM5 işlemcileri soğutabiliyor.

İlgini ve zamanını bu konuya harcadığın için teşekküler. Fakat chatgptde bana bunları söylemişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom spirit al geç dostum. Piyasadaki tüm AM5 işlemcileri soğutabiliyor.
Öyle yapıcam sanırım çünkü fiyatıda çok uygun ve herkes tarafından met ediliyor.

Geri