waleur5
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
tamam aldım numarayı sil istersen sagolYasak mı bilmiyorum paylaşmak numara yetkililer mümkünse ceza almiyim pls Hepsiburada dan gördüm yetkili servis nosunu
0216 592 98 00
tamam aldım numarayı sil istersen sagolYasak mı bilmiyorum paylaşmak numara yetkililer mümkünse ceza almiyim pls Hepsiburada dan gördüm yetkili servis nosunu
0216 592 98 00
Arkasındaki vida deliklerinin ölçüsü 40x20Vesa hangi boyut ? Evdeki 42 inch tv 20x20 sanırım, yeni duvara askı aparatı almama gerek var mı.
Teşekkürler, çok iyi oldu bu. 65 inç ile bunun arasında karasiz kaldım. 65 çok büyük olur diye çekincem var. İzleme mesafesi 2 metre ile 3.8 metre arası. Bilemedim.Arkasındaki vida deliklerinin ölçüsü 40x20
Ürün Özellikleri> Ürün detayı ;Konu başlığında ürün kodu YE-55IDWG11 olarak yazılı ama amazon linkine tıklayınca YE-55IDG11 olarak satılıyor. Linkteki ürünün kodundaki W harfinin olmaması farklı bir televizyon olduğu için mi yoksa yazım hatasından mı kaynaklı ?
Sipariş verecektim ama kafam karıştı
ürün aynı yani, bir sıkıntı yok değil miÜrün Özellikleri> Ürün detayı ;
Marka AdıNextStar
Dahili BileşenlerUzaktan Kumanda
Model Adı55IDG11
Model Yılı2025
Model Numarası55IDG11
Model Serisi55IDWG11
ÜreticiNext
Bende 55 modeli var. %20 civarlarinda kullaniyorum. Bence yeterli.bunun ses performansı nasıl 65e kıyasla çok mu kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bu fiyattan alınır mı
hocam 10 üzerinden puan versen kaç verirsin genel olarakBende 55 modeli var. %20 civarlarinda kullaniyorum. Bence yeterli.