🔥İndirim 💥 AtomZone İndirimi Thermalright Aqua Elite 240 White ARGB 1999 TL 💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,667
AtomZone yine başlamış indirimlere göz atabilirsiniz.

Basalt kasa, Digital soğutucu, Thermalright Sıvı, Blitz Ultimate ve M3 Mouse fiyatları çok iyi.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma için düşünceler nedir? Bu 240 mm mi yoksa şu an indirimde olan dark 360mm mi?

Sıvı soğutma için düşünceler nedir? Bu 240 mm mi yoksa şu an indirimde olan dark 360mm mi?
360 performansı bir nebze daha iyidir ama o fason bi ürün marka bastırıyorlar. thermalright daha kaliteli.

1 saattir alsammı almasammı arasında gidip geliyorum 9800x3D yi soguturmu acaba gariban dark freezer x123 var canı çıkıyor zavallının :D

1 saattir alsammı almasammı arasında gidip geliyorum 9800x3D yi soguturmu acaba gariban dark freezer x123 var canı çıkıyor zavallının :D
7800X3D çok rahat soğutur 9800X3D'de ısı optimizasyonu daha iyi soğutur diye düşünüyorum. Kaliteli bir ürün Thermalright

7800X3D çok rahat soğutur 9800X3D'de ısı optimizasyonu daha iyi soğutur diye düşünüyorum. Kaliteli bir ürün Thermalright
anladım hocam bilgi için teşekkür ederim son bir şey sorucam sence bu blackfriday zımbırtılarında daha iyi bişey düşermi alıp geçeyimi sence ? bütçeyi parçaladım bu ay.

anladım hocam bilgi için teşekkür ederim son bir şey sorucam sence bu blackfriday zımbırtılarında daha iyi bişey düşermi alıp geçeyimi sence ? bütçeyi parçaladım bu ay.
2000 TL civarına Thermalright seviyesi bişe geleceğini sanmam. 11.11 de prime lc 240 2300 TL'ye düşmüştü o zaman onu alsaydın keşke. ama son bi fırsat gibi düşün bunu kasım bitiyo artıcak fiyatlar. bu ay herkes patlattı bütçeyi :D

hakguş abim havitten atoma hoplamış guş misali hop orda hop burda bilemedim yani :PeepoLeave: almadan önce yorumlarına bakın kesinlkle

Arkadaşlar 5070 ti 7800x3d kurmayı düşünüyorum sogututmaya bu Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 5070 ti 7800x3d kurmayı düşünüyorum sogututmaya bu Alınır mı?
Bide bu site guvenilirmi hiç duymadım daha once

360 performansı bir nebze daha iyidir ama o fason bi ürün marka bastırıyorlar. thermalright daha kaliteli.
ındırımdekı 360 lık tamamen rezil bir ürün. hava akısı desen sıfır thermalrıfht 240 lık her zaman daha ıydır.

Valla kasa siyah parçalar siyah bu sıvı soğutma beyaz alacaktım aslında ama çok sırıtır. Kasayı da değiştirmeyi düşünüyorum da bilemedim ya

Valla kasa siyah parçalar siyah bu sıvı soğutma beyaz alacaktım aslında ama çok sırıtır. Kasayı da değiştirmeyi düşünüyorum da bilemedim ya
valla benım kasa falan hersey sıyah anakartı byeaz aldım on numarada oldu :D kasmaya gerek yok ya hayat senın canının ıstedıgı gıbı yasa

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,550
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri