🔥İndirim Sapphire RX9060XT 16GB 🔥17.099₺ (10 Taksit )

6 bine paylaştığın anakart 3k lık anakartan farksız araştırmanı tavsiye ederim
Dostum ben neyin ne olduğunu biliyorum bu sektörde yenide değilim forum geçmişime bakabilirsin . 3 klık dedğin anakart ile ikisini sen bi tekrar kıyasla sadece 10 faz diye kartı yerin dibine vuramazssın . Kişisel tercihler farklıdır. Daha fazla da uzatıp konuyu kirletmeyeceğim. Bildiğin gibi yapabilirsin.

Doğrudur hocam taksit imkanı iyi sadece hangi kart o 5 bin indirim veriyor. 2 haftadır bu fiyatta bu ürün zaten bu kart arkadaşıma bekliyorum. Vatan açmıyor 2 haftadır indirimi
hocam enflasyon varya para deger kaybettigi için siz parayı oraya baglamıyorsun nakit degil aylık 1700 tl taksit 3 ay sıkıntı çekersin ödemede ocak ayında maaşın artacagı için çerez parasına gelmiş olucak yani diyelim senin elinde nakit bu para var gittin karta 10 taksit çektin gidersin elindeki nakitide belirli mecralarda degerlendirirsin zaten hem ordan kazanırsın maaş artacak ordan taksitleri çekersin bedavaya getirmiş olursun

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Sapphire'in sitesinden baktım, Renk ve RGB haricinde Pure modelinde "Two-Ball Bearing" var, yani sanırım fazladan fan rulmanı veya içindeki bileşeni olduğu anlamına geliyor. Dolayısıyla Pure modeli daha kaliteli ve uzun ömürlü fanlara sahip.

Son düzenleme:
Ben liste attım hocamda 16 gb kartlar zaten bu fiyat indirim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bos ver bunlari Nedense Ozellikle son 2 yildir Forumda Degisik Tipler uremye basladi Adama Anlatiyon bunda indirim yok veya bindirim var veya Bu fiyatlar yuksek almayin ama YOK Sanki Satici kendileriymis gibi Savunuyor

Akakceye girseler Zaten 17K'dan basladigini bununda en dusuk model oldugu icin en ucuzu oldugunu gorurler indirim falan yok dediginiz gibi

Ayrica 17K verip Sapphire pluse modleini almak yerie 1.5K daha verip bunu Alirim
(Arkadasin attgii 2'ci model saphhire pure ile arasinda 250TL falan var ve buda beyaz)

(Asus'un sogutma performansindan bahsetmeme gerek bile yok)

Hocam bos ver bunlari Nedense Ozellikle son 2 yildir Forumda Degisik Tipler uremye basladi Adama Anlatiyon bunda indirim yok veya bindirim var veya Bu fiyatlar yuksek almayin ama YOK Sanki Satici kendileriymis gibi Savunuyor

Akakceye girseler Zaten 17K'dan basladigini bununda en dusuk model oldugu icin en ucuzu oldugunu gorurler indirim falan yok dediginiz gibi

Ayrica 17K verip Sapphire pluse modleini almak yerie 1.5K daha verip bunu Alirim
(Arkadasin attgii 2'ci model saphhire pure ile arasinda 250TL falan var ve buda beyaz)

"(Asus'un sogutma performansindan bahsetmeme gerek bile yok)"

bahsedemiyorum çünkü soğutmadan anlamıyorum sadece markası asus diye soğutmasının iyi olduğunu sanıyorum

Son düzenleme:

Birincisi ben indirim olduğunu savunmuyorum. İkincisi almak zorunda değilsin. Üçüncüsü bu kart 17 civarlarına hepsiburada ve amazon tarafından sürekli düşüp çıkıyor evet fakat bu kartın taksitle alınabileceği en makul ve mantıklı seçenek hepsiburada olduğu için paylaştım. Neden amazonu atmıyorum çünkü amazonda 6 taksit var. Yukarıda bir arkadaşımız daha bahsetmiş Ocak ayında alınacak asgari ücret zammı ve enflasyon farklarıyla 10 taksitte aylık vereceğin 1700₺ nin ocak ayından sonra çerez parası olacağını savunuyorum . Ha ocak ayından sonrada bu kartı bu fiyatlara bulamayacağız.

Birincisi ben indirim olduğunu savunmuyorum. İkincisi almak zorunda değilsin. Üçüncüsü bu kart 17 civarlarına hepsiburada ve amazon tarafından sürekli düşüp çıkıyor evet fakat bu kartın taksitle alınabileceği en makul ve mantıklı seçenek hepsiburada olduğu için paylaştım. Neden amazonu atmıyorum çünkü amazonda 6 taksit var. Yukarıda bir arkadaşımız daha bahsetmiş Ocak ayında alınacak asgari ücret zammı ve enflasyon farklarıyla 10 taksitte aylık vereceğin 1700₺ nin ocak ayından sonra çerez parası olacağını savunuyorum . Ha ocak ayından sonrada bu kartı bu fiyatlara bulamayacağız.
Sağol hocam 20 kişi bana ters cevap verdi ancak niye yalan söyliyim. Kartı 2 haftadır arkadaşım için her gün nerdeyse her saat takip ediyorum 17.500 ila 16.900 TL arasında son 2 haftadır VE AYNI SİTE AYNI TAKSİT İMKANIYLA :).
Ben vatan indirimi bekliyorum umarım gelir. Onun dışında dediğim gibi son 2 haftadır aynı fiyatta kart :)

Vatan son 2 haftadır açmıyor indirim kara cumada bir şeyler yapacağını umuyorum. Herkes yararlanır

Ciddi fan kalitesi farkı var, indirim bekleyip Pure alırdım şahsen
Pulse un fanı da kendi clock hızına göre. Değişen bir şey yok. Performansa etkisi %1-2 bile değildir. Ama beyaz diye verilir

Sağol hocam 20 kişi bana ters cevap verdi ancak niye yalan söyliyim. Kartı 2 haftadır arkadaşım için her gün nerdeyse her saat takip ediyorum 17.500 ila 16.900 TL arasında son 2 haftadır VE AYNI SİTE AYNI TAKSİT İMKANIYLA :).
Ben vatan indirimi bekliyorum umarım gelir. Onun dışında dediğim gibi son 2 haftadır aynı fiyatta kart :)

Vatan son 2 haftadır açmıyor indirim kara cumada bir şeyler yapacağını umuyorum. Herkes yararlanır
Beklemeye devam et hocam inşallah gelir. Hakkında hayırlısı olsun. Bende isterim dahada ucuza al kötülüğünü istemem emin ol .

Pulse un fanı da kendi clock hızına göre. Değişen bir şey yok. Performansa etkisi %1-2 bile değildir. Ama beyaz diye verilir
Fanın iç yapı kalitesi daha iyi Pure da, bunun da uzun ömürlülüğe ve soğutma performansına etkisi var. Performanstan bahsetmiyorum zaten fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri