Öneri HP Victus Hal Sensörü Sorunu / Laptop Öneri 40K

keşke bütcem o kadar cıksa
normalde bütcem 30kyı ben yaz tatilinde daha 1.5ay olmadan calısarak kazandım sonra sakatlık yasadım ve ısten ayrılmak zorunda kaldım 10kyı da babamdan BORÇ olarak aldım o kadar cıkamam zaten
hocam taksitli alabilirsin bence. hepsiburada'da 10 taksitli laptoplar var. ha piyasan 3-5 k fazladır ama 10 taksit için değer.

hocam taksitli alabilirsin bence. hepsiburada'da 10 taksitli laptoplar var. ha piyasan 3-5 k fazladır ama 10 taksit için değer.
hangı modelı onerırsın hocam o zaman oyunlardakı fpslerım ımzadakı sısteme yakın bısey olmasını ıstıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gercı fps de onemlı degıl her oyunu akıcı oynatsın sorunsuz ıslerımı gorebılecegım bırsey olursa daha ıyı olur

hakım bıttı

hp sensör sorunları %100 olmamakla beraber 8xxx işlemcili laptoplarda yok sanırım. lenovo anakart yanma olayı da en çok 12450hx ve 12600hx işlemcilerde ve 170w güç kaynağı ile gelen modellerde oluyordu. yalnız düşük watt 4060'lar tam verimli çalışan 4050lerden daha geride kalabiliyor buna dikkat etmek lazım. kağıt üstünde attığın laptoplar işlemci ve ekran kartı olarak fiyatına göre en iyi modeller. ben yeni seri anakart sıkıntısı giderilmiş loq önericem, indirime girer mi diye takip etmek lazım 40 altına düşerse direk alınabilir.

hp sensör sorunları %100 olmamakla beraber 8xxx işlemcili laptoplarda yok sanırım. lenovo anakart yanma olayı da en çok 12450hx ve 12600hx işlemcilerde ve 170w güç kaynağı ile gelen modellerde oluyordu. yalnız düşük watt 4060'lar tam verimli çalışan 4050lerden daha geride kalabiliyor buna dikkat etmek lazım. kağıt üstünde attığın laptoplar işlemci ve ekran kartı olarak fiyatına göre en iyi modeller. ben yeni seri anakart sıkıntısı giderilmiş loq önericem, indirime girer mi diye takip etmek lazım 40 altına düşerse direk alınabilir.

anakart sıkıntısı gıderılmıs ve yenı serı olduguna daır resmı bır belge varmı lenovo tarafından

Intel LOQ larda sıkıntı var. AMD lerde yok. AMD LOQ lara bakabilrisin.

HP de sensör problemini kabul etmişti, servislerde düzelttiriyordu karşılaşırsan direkt. o yüzden hp den de çok çekinme.

Intel LOQ larda sıkıntı var. AMD lerde yok. AMD LOQ lara bakabilrisin.

HP de sensör problemini kabul etmişti, servislerde düzelttiriyordu karşılaşırsan direkt. o yüzden hp den de çok çekinme.

yurt dısında loq amd alıp anakartını yakan gormustum

benim forumlarda vs karşılaştığım hep intel. bir de üretim yerine bağlıydı diye okumuştum.
hocam cok bagrız sorunlu bır model ya anakartı yetmıyor ya da stabıle tutamıyor almak ıstemıyorum loq modellerını

hp de kabul edıyor ama mesela sorunu yasadım servıse gıttı 20 gun bekledım geldı 1 ay sonra tekrar olmayacagı ne maglum ben dırek alıp hal sensorunu devre dısı bıraktıraıblıyormuyum

hocam cok bagrız sorunlu bır model ya anakartı yetmıyor ya da stabıle tutamıyor almak ıstemıyorum loq modellerını

hp de kabul edıyor ama mesela sorunu yasadım servıse gıttı 20 gun bekledım geldı 1 ay sonra tekrar olmayacagı ne maglum ben dırek alıp hal sensorunu devre dısı bıraktıraıblıyormuyum
yani koca marka onu komple düzeltiyordur diye düşünüyor ve umuyorum. iki markada da için rahat etmeyecekse sana asus bakalım

yani koca marka onu komple düzeltiyordur diye düşünüyor ve umuyorum. iki markada da için rahat etmeyecekse sana asus bakalım
olabılır hocam sorunsuz bır 4050yı sorunlu 4060a secerım

biraz ek bütçe ile 5050 'ye 12taksit ile al derim.

hocam max 40 fazlası ımkanısz

calısan bırısı degılım orgrencıyım 30kyı ben yaz tatılınde calıstım kazandım elım kırıldı calısamadım(yaz tatılın yarısı yattım nerdeyse) 10kyı aılemden borc aldım

Geri