Cs2'de üçüncü parti uygulamalardan skin alınır mı?

emmi.

80+
Reaksiyon skoru
72
Son güncellemeyle beraber tradeler 1 hafta geri alınabiliyor demişlerdi bilgisi olan var mı üçüncü parti siteden alışveriş yapmalı mıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
CSFloat gibi adı sanı bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız sorun yaşamanız çok çok zor hocam. Önlemini alıyorlar böyle durumlarda, para genelde havuzda bekliyor satan kişi hop paramı aldım gittim diyemiyor. Bir sorun olsa bile sitenin destek ekibiyle iletişim kurarsınız.

Geri alınabiliyor tek tuşla.Ama zaten güvenilir siteler 1 hafta parayı blokede tutuyor.Tradei çekerse paranı geri alıyorsun.Ayrıca sitede aldığınız kişinin profiline de girin bakın sürekli satış yapan biri olursa daha iyi olur.Geri çekerse 1 ay pazar banı yediği için öyle şeylerle uğraşmaz.

p2p karşıklı trade ise piyasa fiyatı değişip iptal edecek kişi olabilir tabi siteye bildirsen geri alırsın ama daha çok beklemiş olursun direk siteden trade ile alıyorsan reverse atma ihtimali sitenin batması ile denk

Son güncellemeyle beraber tradeler 1 hafta geri alınabiliyor demişlerdi bilgisi olan var mı üçüncü parti siteden alışveriş yapmalı mıyım
yılbaşından 3 tane skinporttan aldım sorun yaşamadım zamanında geldi

CSFloat gibi adı sanı bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız sorun yaşamanız çok çok zor hocam. Önlemini alıyorlar böyle durumlarda, para genelde havuzda bekliyor satan kişi hop paramı aldım gittim diyemiyor. Bir sorun olsa bile sitenin destek ekibiyle iletişim kurarsınız.
Bynogamede sıkıntı olur mu bir de fiyat farkı oluyor mu siteler arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri