Delta PSU Alınır mı ?

Drknes

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3000
Merhaba iyi Forumlar

PSU camiasına uzak olduğum için maalesef çok anlamıyorum.
RTX 5070 – Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 – Ryzen 7 7800X3D – Corsair Vengeance 5600 MHz RAM.
Bu şekilde bir sistem topluyorum. PSU olarak Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum güç kaynağı önerildi fakat markayı hiç duymadım. Güvenilir midir acaba? Ya da bunun yerine önerebileceğiniz farklı PSU’lar var mı? Fiyatının uygun olması insanı şüpheye düşürüyor. Bu kadar sisteme para verdikten sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Delta GPS-750FB Ürün Sayfası

alınırda 12vhpwr çıkış yok bunda 5070 için mantıklı olur mu bilemedim adaptör sağlıklı değil

Alınır fakat eski olduğu için atx 3.0 pcie 5.0 gibi özellikler yok.Yeni nesil psu alsanız daha iyi olur.

Öneriniz hoşuma gitti en ucuz teknobiyotikde mevcut güvenilir bir yer mi acaba sipariş vereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır fakat eski olduğu için atx 3.0 pcie 5.0 gibi özellikler yok.Yeni nesil psu alsanız daha iyi olur.
Önere bileceğiniz modeller var mı acaba saizden bir önceki öneri işimi görecekse fiyatı vs bütcem dahilinde olduğu için hoşuma gitti

Öneriniz hoşuma gitti en ucuz teknobiyotikde mevcut güvenilir bir yer mi acaba sipariş vereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önere bileceğiniz modeller var mı acaba saizden bir önceki öneri işimi görecekse fiyatı vs bütcem dahilinde olduğu için hoşuma gitti
Teknobiyotik güvenilir bir yer, çok alışverişim oldu sorun yaşamadım

Hocam lite modeli için bir çok özellikten kesilmiş diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz ?
Fiyatına göre alınabilir bir psu, 5070'i çok rahat kaldırır. Eğer bütçeniz varsa lite olmayan modelini alın, iç yapı kalitesi olarak daha iyi.

Fiyatına göre alınabilir bir psu, 5070'i çok rahat kaldırır. Eğer bütçeniz varsa lite olmayan modelini alın, iç yapı kalitesi olarak daha iyi.
Yarın siparişini veriyorum hicam inşallah garantide filan sorun yaşamayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri