Psu tierlisti nerde var ve 650+ onerisi lazim

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
2000
psu konusunu daha once acmistim ama tierlist konusmalarini gordum nerde var nedir aciklarmisiniz ayrica tekrardan 650-600 watt arasi bir psu oneriniz varsa cokguzel olur butce 2000 (delta psu onerisi istemiyorum içim sinmedi ona bi turlu neden bilmiyorum guvenilir hissettirmedi beni :peeposad:)

psu konusunu daha once acmistim ama tierlist konusmalarini gordum nerde var nedir aciklarmisiniz ayrica tekrardan 650-600 watt arasi bir psu oneriniz varsa cokguzel olur butce 2000 (delta psu onerisi istemiyorum içim sinmedi ona bi turlu neden bilmiyorum guvenilir hissettirmedi beni :peeposad:)

Delta neden istemiyorsun? O kalitede olan başka bir PSU yok çünkü o bütçede.

Delta neden istemiyorsun?
gercekten bilmiyorum siparisi adresi herseyi hazirladim ama elim gitmedi almaya hislerime guvenip almamaya karar verdim belki buyuk hatadir ama öyle hissettim uzun uzun aciklamalarida okudum ama yeterli gelmedi bana nedense

gercekten bilmiyorum siparisi adresi herseyi hazirladim ama elim gitmedi almaya hislerime guvenip almamaya karar verdim belki buyuk hatadir ama öyle hissettim uzun uzun aciklamalarida okudum ama yeterli gelmedi bana nedense
BNL'den başka seçeneğin yok o zaman. Ona bakabilirsin.

MSI Mag serisi fan sesi C tier nerdeyse. Bu opsiyonlara bakmanı öneririm.
1) FSP Vita VITA Gen5.1 Gold Serisi Gen5.1
2- )DeepCool PN Gen5.1 gold serisi 750
3-) XPG KYBER-750W Gen5 gold 3.000 ve altına düşerse.

bu 2 hafta oncesine kadar psu indirime girdi mi hiç eger oyleyse tekrar beklerim bilgin varsa hocam cokguzel olur
İndirime girdiğini hatırlamıyorum açıkçası. Girersede zaten maksimum 2.000TL olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1) FSP Vita VITA Gen5.1 Gold Serisi Gen5.1
2- )DeepCool PN Gen5.1 gold serisi 750
3-) XPG KYBER-750W Gen5 gold 3.000 ve altına düşerse.
Bütçeyi aşıyor hepsi. Ayrıca Deepcool PN750D ve XPG kyber'de C+ tier üniteler. Elektriksel performansları iyi olsada iç bileşenleri hiç iyi değil.

2-) FSP Vita VITA Gen5.1 Gold Serisi Gen5.1
3- )DeepCool PN Gen5.1 gold serisi 750
4-) XPG KYBER-750W Gen5 gold 3.000 ve altına düşerse.
butcem 2000-2500 ayrica hocam 700w ustune ihtiyacim yok zaten 600w bile yetiyor sistemime sen biraz fazla yuksek atmissin :D 3060 kullaniyorum,coktesekkurler ama am5 sisteme gecersem bir gun attiginiz listeye bakarim ss aldim

butcem 2000-2500 ayrica hocam 700w ustune ihtiyacim yok zaten 600w bile yetiyor sistemime sen biraz fazla yuksek atmissin :D 3060 kullaniyorum,coktesekkurler ama am5 sisteme gecersem bir gun attiginiz listeye bakarim ss aldim
FSP iç ünite olarak iyi gerisi çok da iyi değil arkadaşın dediği gibi. Bu kadar bütçe sınırı olduğunu bilmiyordum :( @yusuf7878 arkadaş iç üniteler hakkında da bilgiye sahip dediklerini alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri