Direksiyon setinden anlayan varmı?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
dostlar merhaba rampage v900 direksiyon setim var potansiyometresi bozulmustu yeniden sıfır sekilde aldım taktım suan calısıyor ama bir sorun var mesela sola donduruyorum saga donuyor ama bunu onemsemedim cunku oyunlarda zaten terse dondur ozelligi var onu kullanıyorum ama en onemli ve oynamamı engelleyen sorun su mesela fiziksel olarak direksiyonu duz tutuyorum ama oyunda sola donuk duruyor bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilirmi oynamak istiyorum ama oynayamıyorum sırf bu yuzden:peeposad:

Geçmiş olsun. Potansiyometreli, dişli, kayışlı direksiyon setlerinde bu tür problemler normaldir. Hele ki Rampage modellerinde.
Yeni parçayı taktıktan sonra kalibrasyon yapmanız lazım ama cihazınızda öyle bir özellik yok. Yazılımı dahi yok. Nasıl çözülür şahsen benim bir fikrim yok.

Geçmiş olsun. Potansiyometreli, dişli, kayışlı direksiyon setlerinde bu tür problemler normaldir. Hele ki Rampage modellerinde.
Yeni parçayı taktıktan sonra kalibrasyon yapmanız lazım ama cihazınızda öyle bir özellik yok. Yazılımı dahi yok. Nasıl çözülür şahsen benim bir fikrim yok.
hayda zortladık hocam o zaman ya driver var kuruyomda oda işe yarıyomu yaramyomu belli degil birtek titreşimi gelip gidiyo driver ilede olmazsa suanki yeri cop ya kotu oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri