Çözüldü✓ Virüs programı indirmeme gerek varmı?

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
62
1763838735131.webp

pcde windows güvenliği aktif galiba çok anlamıyorum bu programda yapmam ghereken herhangi bir ayar varmı yada başka bir virüs programı indirmelimiyim?

birçok kişi beğenmez ama windows defender sayesinde çok defa virüslü dosya indirmekten kurtuldum. Malwarebytes yüklü bende ama güzel özelliklerin çoğu paralı üyelik istiyor(web korumasu vs) ama tarmasını begeniyorum.

birçok kişi beğenmez ama windows defender sayesinde çok defa virüslü dosya indirmekten kurtuldum. Malwarebytes yüklü bende ama güzel özelliklerin çoğu paralı üyelik istiyor(web korumasu vs) ama tarmasını begeniyorum.
birçok kişi neyini ve neden beğenmiyor win programını hocam?

birçok kişi neyini ve neden beğenmiyor win programını hocam?
virüsleri bulamıyor tarzı çok yorum görmüştüm, buna katılmıyorum. Zaten şuan virüslü bişey indirmeye çalışşan bile win. defender 30 defa uayrıyor. Bişey indirme bence

bilmediğimden soruyorum indirenler peki neden indiriyor virüs programı hocam? bu windows programı herkeste olmuyormu?
Ekstra özellikler için kuruyor olabilirler veya o programlara daha fazla güveniyorlardır. Bir kısmı da zorunlu bir ihtiyaç sandığı için indiriyor 3. taraf bir antivirüs programını.

virüsleri bulamıyor tarzı çok yorum görmüştüm, buna katılmıyorum. Zaten şuan virüslü bişey indirmeye çalışşan bile win. defender 30 defa uayrıyor. Bişey indirme bence
dediğin şekilde olmadığını herhangi bir şekilde test etme şansımız varmı :D gerçi tek yolu virüslü program indirip denemektir onuda kimse yapıp risk almaz

dediğin şekilde olmadığını herhangi bir şekilde test etme şansımız varmı :D gerçi tek yolu virüslü program indirip denemektir onuda kimse yapıp risk almaz
virüslü olmayan ama windowsun uyarı verdiği çok fazla yazılım var. Yapay zekaya sor yardımcı olur

Alıntıyı görüntüle

pcde windows güvenliği aktif galiba çok anlamıyorum bu programda yapmam ghereken herhangi bir ayar varmı yada başka bir virüs programı indirmelimiyim?
Windows defender tarayıcıdan bir şey indirirken virüs olmasa bile virüs var dediğine çok şahit olduğum bir program virüs programı indirmek isterseniz ücretli program olarak kaspersky öneririm size en güvenilir virüs programıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri