RotaryBlade
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
5060 ti alabilirsin bu fiyatlara
5060tiden daha iyi kart diye biliyorum %7 felan5060 ti alabilirsin bu fiyatlara
Evet ama bu sistemde olan 4070 biraz ısınan model, Psu kasa soru işareti, Ssd 512 gb alınmaması için bir çok sebep var5060tiden daha iyi kart diye biliyorum %7 felan
Siz ne önerirsiniz bu fiyatlara hocamEvet ama bu sistemde olan 4070 biraz ısınan model, Psu kasa soru işareti, Ssd 512 gb alınmaması için bir çok sebep var
Nvidia ekran kartı mı istiyorsun ve tam olarak bütçeniz nedirSiz ne önerirsiniz bu fiyatlara hocam
aynılarını yazıyodumm kasa değişip fanları iyi olan bi kasa seçilmeli en az 1tb yapılmalı cpu soğutucu eeklenmeli 55 bin e geliyoEvet ama bu sistemde olan 4070 biraz ısınan model, Psu kasa soru işareti, Ssd 512 gb alınmaması için bir çok sebep var
tekneolojı bakımdan ıyı degıl5060tiden daha iyi kart diye biliyorum %7 felan
Paran nakitse sarı siteye bir bak istersen daha ucuza veya aynı paraya daha iyilerini bulursun
Nvidia ekran kartı olur bütçem max 50k olurNvidia ekran kartı mı istiyorsun ve tam olarak bütçeniz nedir
Param hesabımda birde 2.el hiç sıcak bakamıyorumParan nakitse sarı siteye bir bak istersen daha ucuza veya aynı paraya daha iyilerini bulursun
sıfır şart degilse 2.elden ddr4 intel topla daha iyi ekran kartılı sistem çıkarırsın para nakit ise