BU KASA VE PSU UYUMLU MU

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
90000

akım koruma pcf atx 3.0 ve pcle 5.0 gibi özellikleri olan güvenilir bir psu öneriniz varsa alabilirim kasa önerisi de alabilirim akvaryum veya mesh olmalı ve beyaz olmalı
ve alacağım sistemin kalan parçaları
2 adet https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html

Parça seçimleri dengeli olmamış ne yazık ki ve o kasa hava akışı anlamında zayıf kalabilir önü cam diye gördüm yanlış değilsem

Kasa olarak lian li o11 Dynamic mini v2 flow kesinlikle öneririm acayip yakışıklı ve sessiz kasa. Detayları harika ben bayıldım. Fiyatına göre çok iyi bence.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html Stokta yok her hafta İncehesap getiriyor onu takip et. 5,5-6k arasına satıyorlar.
gaming gecesinde 6 civarı oluyor normalde satışa çıkarmıyorlar. flow olmayanında fan yok 4200 mü ne geliyor gaming gecesinde. flowda 5 fan var. lianlinin zaten fanlarının parası belli 5 fanı ayrı almaya kalksak rahat kasa parası kadar gidiyor. 5500 değil 6500 de olsa alınabilir bence.

gaming gecesinde 6 civarı oluyor normalde satışa çıkarmıyorlar
hayır çıkarıyorlar ben öyle aldım sadece talep acayip yüksek hemen bitiyor. 6.5 olsa alınır mı alınır bence de reverse blade fanlar gerçekten çok güzel duruyor ama daha 10 gün önce 5300 liraydı bu kasa o düşündürüyor biraz, flow olmayan alınmaz bana göre. Talep yüksek olunca fiyat da arttı hemen.

psu ya çok para ayırmışsın senin yerinde olsam konusunuda açtığım enermax revolution 1200 e ya da raijintek cratos atx 3.1 850w düşünürüm. Kasa olarakta aşağıdaki linkte bırakacağıma bakabilirsin. Zaten psu değişltirirsen paran biraz daha artıcak. O artan parayı kasada kullanabilirsin.

hayır çıkarıyorlar ben öyle aldım sadece talep acayip yüksek hemen bitiyor. 6.5 olsa alınır mı alınır bence de reverse blade fanlar gerçekten çok güzel duruyor ama daha 10 gün önce 5300 liraydı bu kasa o düşündürüyor biraz, flow olmayan alınmaz bana göre. Talep yüksek olunca fiyat da arttı hemen.
2 gaming gecesinde de flowu göremedim fansızı vardı sadece şekil olsun dikkat çeksin diye görsele flowu koymuşlardı. 5300 görsem düşünmeden alırdım. Belki gaming gecesi harici gelmiştir ben takip edememişimdir.

psu ya çok para ayırmışsın senin yerinde olsam konusunuda açtığım enermax revolution 1200 e ya da raijintek cratos atx 3.1 850w düşünürüm. Kasa olarakta aşağıdaki linkte bırakacağıma bakabilirsin. Zaten psu değişltirirsen paran biraz daha artıcak. O artan parayı kasada kullanabilirsin.

ben bu kasaya hep bakıyordum ama akakce de 5800 diyordu, amazon da her zaman bu fiyatta mı yoksa süreli bir indirim mi var ona göre kasayı hemen alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,257
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri