Taşınırken bilgisayarı nasıl götürmeliyim

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
kasanın kendi büyük kutusu var onun içine koyarım diyorum ekran kartını çıkartıp ama sıvı soğutma vs sorun olur mu dike mi koyam arabaya yatay mı bi arkadaş yatay koy hiç bir şey olmaz demişti

kasanın kendi büyük kutusu var onun içine koyarım diyorum ekran kartını çıkartıp ama sıvı soğutma vs sorun olur mu dike mi koyam arabaya yatay mı bi arkadaş yatay koy hiç bir şey olmaz demişti
doğru demiş yatay koy sıvı soğutmada sorun çıkarmaz kutu içinde

yatay koy ekran kartını çıkarıp hocam sıkıntı olmaz

Eyvallah hocam valla kafama dert oldu kutusuna koyup yatay koycam arabaya sıvıda sorun yaratmaz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah hocam sağolasın sen naptın kasayı
vallahi bitti kasa çok bir şey değiştirmedik özelden atayım

Yok sıvı soğutmanın dik durmakla ilgili bir olayı yok ki. Katı borulu eski tip veya custom pc'lerle alakalı bir muhabbet o. Bu sıvı soğutmalar başka. Ekran kartını da pin tutuyor diye çıkarıyoruz onu çıkarman yeterli. Sıvı soğutma bloğun kendisi de fanlar da vidalarla bağlı.

Yok sıvı soğutmanın dik durmakla ilgili bir olayı yok ki. Katı borulu eski tip veya custom pc'lerle alakalı bir muhabbet o. Bu sıvı soğutmalar başka. Ekran kartını da pin tutuyor diye çıkarıyoruz onu çıkarman yeterli. Sıvı soğutma bloğun kendisi de fanlar da vidalarla bağlı.
Eyvallah hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri