lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,768
adeti 1992 si mi 199?
adeti 1992 si mi 199?
Süperadeti 199
2 si 199₺ olsa bu kampanyanın bitmesi 5dk sürmez2 si mi 199?
Pijama olarak aldım ben de.Valla diğer muadil ürünlerin 300-400 bandında gezdiğini düşününce fiyatın bedava olduğunu düşünüyorum en kötü pijama alayım desen 200e alamıyosun
Hayırlı olsunGeçenlerde iptal olan iPhone siparişinden 200 lira kupon geldi, 25 lira da Tıkla Kazan verdi. Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Öyle bahsettiğin gibi kötü bir ürün değil hocam . Firma bilinen firma onaylı satıcıBen pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.
Sadece 200₺ veripte 1000₺ ürün kalitesi beklememk lazım ondan bahsediyorumBen pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.
Genelde satıcılar ürünleri zamanla değiştirebiliyor. Veyahutta farklı bir ürünü yüklüyor değerlendirme yüksek gözüksün öne çıksın diye ondan kaynaklı olabilir. Satıcıya sor istersen .172 boy 95 kg biri olarak hangi bedeni seçmeliyim gençler ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorum yapanlarda mı sıkıntı var ürünlerde mi anlamadım. 105kg adam 2xl almıs biraz bol geldi diyor, aynı ürüne 85kg 2xl aldım cok iyi tam oldu diyor. Başka yorumda da 110kg kişiye 3xl güzel olmus biraz bol dursun diye 4xl alsam da olurdu diyor![]()
hocam 100kg 179 boy var normalde 2xl giyiyorum ama bunda 3xl aldım yorumlara bakarak ilk giydiğimde boldu sonra yıkamada biraz çekti iyi oldu sizde nasıl olur bilmiyorum.172 boy 95 kg biri olarak hangi bedeni seçmeliyim gençler ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorum yapanlarda mı sıkıntı var ürünlerde mi anlamadım. 105kg adam 2xl almıs biraz bol geldi diyor, aynı ürüne 85kg 2xl aldım cok iyi tam oldu diyor. Başka yorumda da 110kg kişiye 3xl güzel olmus biraz bol dursun diye 4xl alsam da olurdu diyor![]()
200₺ ye F/P değil mi hocam sencede her kafadan bi ses çıkıyorhocam 100kg 179 boy var normalde 2xl giyiyorum ama bunda 3xl aldım yorumlara bakarak ilk giydiğimde boldu sonra yıkamada biraz çekti iyi oldu sizde nasıl olur bilmiyorum.
bu arada dışarıda giyilebilecek kadar iyi bence yarı pamuk yarı polyester ve ince yazın daha baharlarda giyilebilir en rahat .