❌İndirim Bitti! MMetalic Eşofman Altı ve Sweatler 😱 199₺

Geçenlerde iptal olan iPhone siparişinden 200 lira kupon geldi, 25 lira da Tıkla Kazan verdi. Teşekkürler. 😄
1000001468.webp

Ben pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.

Ben pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.
Öyle bahsettiğin gibi kötü bir ürün değil hocam . Firma bilinen firma onaylı satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece 200₺ veripte 1000₺ ürün kalitesi beklememk lazım ondan bahsediyorum

172 boy 95 kg biri olarak hangi bedeni seçmeliyim gençler ? :)

Yorum yapanlarda mı sıkıntı var ürünlerde mi anlamadım. 105kg adam 2xl almıs biraz bol geldi diyor, aynı ürüne 85kg 2xl aldım cok iyi tam oldu diyor. Başka yorumda da 110kg kişiye 3xl güzel olmus biraz bol dursun diye 4xl alsam da olurdu diyor o_O

Son düzenleme:

Yorum yapanlarda mı sıkıntı var ürünlerde mi anlamadım. 105kg adam 2xl almıs biraz bol geldi diyor, aynı ürüne 85kg 2xl aldım cok iyi tam oldu diyor. Başka yorumda da 110kg kişiye 3xl güzel olmus biraz bol dursun diye 4xl alsam da olurdu diyor o_O
Genelde satıcılar ürünleri zamanla değiştirebiliyor. Veyahutta farklı bir ürünü yüklüyor değerlendirme yüksek gözüksün öne çıksın diye ondan kaynaklı olabilir. Satıcıya sor istersen .

Ben aldım daha önce hiç rahat gelmedi bana giymiyorum dolapta duruyor

hocam 100kg 179 boy var normalde 2xl giyiyorum ama bunda 3xl aldım yorumlara bakarak ilk giydiğimde boldu sonra yıkamada biraz çekti iyi oldu sizde nasıl olur bilmiyorum.
bu arada dışarıda giyilebilecek kadar iyi bence yarı pamuk yarı polyester ve ince yazın daha baharlarda giyilebilir en rahat .

hocam 100kg 179 boy var normalde 2xl giyiyorum ama bunda 3xl aldım yorumlara bakarak ilk giydiğimde boldu sonra yıkamada biraz çekti iyi oldu sizde nasıl olur bilmiyorum.
bu arada dışarıda giyilebilecek kadar iyi bence yarı pamuk yarı polyester ve ince yazın daha baharlarda giyilebilir en rahat .
200₺ ye F/P değil mi hocam sencede her kafadan bi ses çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,950
Üyeler
185,195
Son üye
Webtower14
Geri