❌İndirim Bitti! MMetalic Eşofman Altı ve Sweatler 😱 199₺

hocam 100kg 179 boy var normalde 2xl giyiyorum ama bunda 3xl aldım yorumlara bakarak ilk giydiğimde boldu sonra yıkamada biraz çekti iyi oldu sizde nasıl olur bilmiyorum.
bu arada dışarıda giyilebilecek kadar iyi bence yarı pamuk yarı polyester ve ince yazın daha baharlarda giyilebilir en rahat .
2xl alayım ozaman hocam denemek için.

200₺ ye F/P değil mi hocam sencede her kafadan bi ses çıkıyor
hocam bence iyi ve defolu çıkmazsa f/p .ben bir daha aldım önce siyah antrasit olanlardan 2 şer almıştım şimdi siyah ve lacivert aldım 2 şer tane tüm sene bunun kadar f/p gelirse öylke alırm yoksa almam açıkçası .Bu arada çarşıya çıkmıştım öyle absürt değil .

hocam bence iyi ve defolu çıkmazsa f/p .ben bir daha aldım önce siyah antrasit olanlardan 2 şer almıştım şimdi siyah ve lacivert aldım 2 şer tane tüm sene bunun kadar f/p gelirse öylke alırm yoksa almam açıkçası .Bu arada çarşıya çıkmıştım öyle absürt değil .
Teşekkür ediyorum hocam bende çektim bi kaç tane aklıma takıldı iyi oldu anlattığın

Eşofmanlar bayağı rahat ve iyi görünüyor.

bende kaptım lacivert 1 adet eşofman altı iyi fiyat

İki adet sweatshirt aldım en kötü evde giyerim. Teşekkürler.

2 tane almistim. Elime şimdi geldi. Naylon tabirini kullanicam. Çok kötü evde giymelik almıştım. Ama evde de giyilmez. Çok ince, kumaşı zaten naylon. Alanlar veya daha sonra alacakların Bilgisi olsun.

2 tane almistim. Elime şimdi geldi. Naylon tabirini kullanicam. Çok kötü evde giymelik almıştım. Ama evde de giyilmez. Çok ince, kumaşı zaten naylon. Alanlar veya daha sonra alacakların Bilgisi olsun.
Şimdi gittim. Pazardan aldım. Tanesi 200 TL kumaş daha iyi.

Geri