İstek Listemdeki Hangi Oyunu Almalıyım

combatı güzel fakat sony oyunu (sony oyunu olması benim için bir eksi çünkü cutscene yok :/)
cutscene olmaması bana göre iyi aslında işime geliyor film izlemek yerine oyun oynamak gibi

pardon gece kafasıyla yanlış yazmışım cutsceneleri geçmek yok cutscene var
Bak bu daha iyi işte ıkına ıkına rdr oynadım geçmeden bir süre sonra baktım dayanamıyorum basıyorum saldım oyunu

sanırım ghost of tsushıma alcam yada until dawn until dawnı çok eskiden 5 6 yıl önce ps4 deyken izlemiştim merak etmiştim oynanışını ikisinden birini seçicem sanırım

kesinlikle sekiro alıp oynamalısın eğer joystick ile oynayacaksan. oynadığım en iyi yapımlardan biri from software tarafında.

kesinlikle sekiro alıp oynamalısın eğer joystick ile oynayacaksan. oynadığım en iyi yapımlardan biri from software tarafında.
elden ringi 200 saat oynamıştım başka bir from software oyunu güzeldi

Bak bu daha iyi işte ıkına ıkına rdr oynadım geçmeden bir süre sonra baktım dayanamıyorum basıyorum saldım oyunu
benim için çok kötü hocam ya hadi önemli karakterlerle konuşmada konuşmayı geçemeyiz ona okeyimde yolda bulduğum 10 dklık olayı olan karakterin 5 dakikası konuşmaya gidince beni sıkıyo deli gibi ama gameplayı çok güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yüzden playstation oyunlarına hiç sıcak bakmamaya başladım cutscene geçilmemesi çok saçma bi durum

Tsushima baya iyi oyun spiderman da hoşuma gitmişti ama sana tavsiyem sitelerden 20-30tlye bu oyunları satın alman
Ghost of yöteiyi ps5e almamak için kendimi zor tutuyorum 3.5k xd

Sevdiğiniz türe göre Ghost of Tsushima ve Senua's Saga Hellblade 2 güzel oyunlar.

Ghost of Tsushima güzel oyundur ps5 pro da ps plusstan oynamıştım. Sonlara doğru yan görevler tekrara binip sıksa da bitirmiştim. Dylight ı da önerebilirim ama fiyatının biraz daha düşmesi gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri