🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam bende de aynısı oldu ya. Görüntülü görüşme onaylanmadı dedi. Kurye yolladılar şuan bekliyorum. Tekrar goruntulu yaptırıyorlar mi?
Hocam kurye zaten hemen gelmez. O yüzden n kolaya girin, kuryeyi beklemden devam et gibi bir seçenek var. Ordan tekrar üye olur gibi bağlanın. Fakat bu şartı bozar mı onu bilmiyorum. Bence bozmaz. Şartlarda kurye ile üyelik tamamlayanlar yararlanmaz diyor. Sonuçta kurye gelene kadar harcama yaparsınız. Gelen kuryeye de görünmeyin çok gecikiyorsanız. Başka yapacak bir şey yok. Ben bu şekilde yapacağım. Olursa olur çünkü zaten alışveriş yapmam gerekiyor Hepsiburada'dan.

Bende daha garip bir şey oldu, görüntülü konuşma bitti ve uygulama çöktü sonra uzaktan müşteri olma adımındaki güvenlik kontrollleri başarılı olamadı , kurye ile müşteri olmaya devam edebilirsiniz dedi.
Siz aynı şekilde yeniden bağlanabilirsiniz hocam. Banka işte biraz dandik.

Arkadaşlar Hepsiburada Premium açmanıza gerek yok.

Premium'um yoktu ama önceden Hepsipay cüzdanım vardı. Yine de siparişi iptal et düğmesine bastıktan sonra Hepsipay'e aktarayım mı diye sordu.

Alıntıyı görüntüle

Fakat her zaman sormuyormuş ödeme yaptığınız kart eğer Hepsipay'e yükleme yapma şartlarını sağlayan bir kart ise soruyormuş (yani kendi isminize kayıtlı vb.)

herhangi bir şey sipariş verip anında iptal mi ediyorsunuz?

hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım sonra iptal talebi oluşturup hepsipay para aktarımı gerçekleştirdim fakat 1500 gelmedi ayrıca hepsipay üzerinden o parayı çekemiyormuşuz bari ihtiyacım olan bişey alayım diyorum ? n11 üzerinden alışveriş yapsam yinede bu kampanyadan yararlanabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz gibi akulasım indirip hesap oluşturup ardından nkolay üyeliğinide aktife ettim başka yapmamız gereken bişey var mı herhangi bi kazanım sağlamadım çünkü
3 gün içinde diyor

herhangi bir şey sipariş verip anında iptal mi ediyorsunuz?
evet 1000 liralık bir şey sipariş edip iptal ettim

3 gün içinde diyor

evet 1000 liralık bir şey sipariş edip iptal ettim
Şimdi söyle mi oluyor, 1000 tl gönderiyoruz nkolay hesabına. Ordan 1000 tl hbdan alışveriş yapıp iade ettik. Hepsipayde 1000 tl oldu. Nkolaya yatacak 1000 tlyi nasıl nakite döneceğiz yine alışverişte mi kullanabileceğiz

Şimdi söyle mi oluyor, 1000 tl gönderiyoruz nkolay hesabına. Ordan 1000 tl hbdan alışveriş yapıp iade ettik. Hepsipayde 1000 tl oldu. Nkolaya yatacak 1000 tlyi nasıl nakite döneceğiz yine alışverişte mi kullanabileceğiz
Orasını bilmiyorum ben de bugün yaptım

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.

Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)

Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
kesin oluyor mu hocam bu?

Sanal kart açmayı başardık şimdi de Sanal Karta para aktaramıyoruz. Ulan N kolaymış bu ya.

N zormuş :kekw:

Hocam kurye zaten hemen gelmez. O yüzden n kolaya girin, kuryeyi beklemden devam et gibi bir seçenek var. Ordan tekrar üye olur gibi bağlanın. Fakat bu şartı bozar mı onu bilmiyorum. Bence bozmaz. Şartlarda kurye ile üyelik tamamlayanlar yararlanmaz diyor. Sonuçta kurye gelene kadar harcama yaparsınız. Gelen kuryeye de görünmeyin çok gecikiyorsanız. Başka yapacak bir şey yok. Ben bu şekilde yapacağım. Olursa olur çünkü zaten alışveriş yapmam gerekiyor Hepsiburada'dan.

Siz aynı şekilde yeniden bağlanabilirsiniz hocam. Banka işte biraz dandik.
Hocam bu dediğiniz seçenek belli bir süre sonra çıkıyor değilmi?

Hocam bu dediğiniz seçenek belli bir süre sonra çıkıyor değilmi?
Şimdi tekrar girin, girince 2 seçenek çıkması lazım. Kuryeyi bekle, kuryeyi bekleme gibi 2 seçenek gelmesi lazım önünüze. Kuryeyi bekleme seçeneği ile devam edin yeniden üye olur gibi.

Şimdi tekrar girin, girince 2 seçenek çıkması lazım. Kuryeyi bekle, kuryeyi bekleme gibi 2 seçenek gelmesi lazım önünüze. Kuryeyi bekleme seçeneği ile devam edin yeniden üye olur gibi.
Hatamı ettim hocam kuryeyi isteyerek acaba? Müşteri hizmetlerine sorduğumda kuryeyi isteyin, kurye yola çıkınca iptal ederiz sonra birdaha görüntülü olarak başvurusunuz dediler ondan kuryeye tıkladıma ama hatamı ettim acaba, dediğiniz seçenek çıkmıyor çünkü.

Ekler

• Screenshot_2025-11-24-17-56-19-164_com.aktifbank.nkolay.webp
    Screenshot_2025-11-24-17-56-19-164_com.aktifbank.nkolay.webp
    38.4 KB · Hit: 38
Hatamı ettim hocam kuryeyi isteyerek acaba? Müşteri hizmetlerine sorduğumda kuryeyi isteyin, kurye yola çıkınca iptal ederiz sonra birdaha görüntülü olarak başvurusunuz dediler ondan kuryeye tıkladıma ama hatamı ettim acaba, dediğiniz seçenek çıkmıyor çünkü.
Musteri hizmetleri, kurye barkodu olusunca iptal edebiliyoruz diyor. Barkod olusunca da sms geliyormus. Ama bunlari kacirsan da kuryeye imza islem yapmadan geri cevirebilirsin diyor.

Simdi senin aldigin hata degisik denemeye devam edebilirsin. Ana ekrani gorene kadar dene.

Musteri hizmetleri, kurye barkodu olusunca iptal edebiliyoruz diyor. Barkod olusunca da sms geliyormus. Ama bunlari kacirsan da kuryeye imza islem yapmadan geri cevirebilirsin diyor.

Simdi senin aldigin hata degisik denemeye devam edebilirsin. Ana ekrani gorene kadar dene.
Ulan bankanın bizi müşterisi yapmak için uğraşması lazım onun yerine biz eşşek gibi uğraşıyoruz müşterileri olabilmek için.
Çok teşekkür ediyorum hocam vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.

Ulan bankanın bizi müşterisi yapmak için uğraşması lazım onun yerine biz eşşek gibi uğraşıyoruz müşterileri olabilmek için.
Çok teşekkür ediyorum hocam vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
Dandik banka hocam. Bende uye olup sanal karta para aktarmak gibi 5 dk.'lik basit bir islem icin caba gosterdim malesef.

Rica ederim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr