Muhammet Öztürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Olur mcc listesinde olması lazım arkadaşın attığı Bi link vardı ordaki ayakkabıyı bende aldım çalıştıNe aldığının bir önemi oluyor mu hocam
Olur mcc listesinde olması lazım arkadaşın attığı Bi link vardı ordaki ayakkabıyı bende aldım çalıştıNe aldığının bir önemi oluyor mu hocam
Hâla aktif mi? Harcamayı nereden yapmamız lazım?Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.
Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)
Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Görüntülü görüşme sırasında isteniyor...Üyelik için kimliğin fiziksel olarak yanımızda olması gerekiyor mu?
Kimliğim yok, fotokopisi geçerli olur mu acabaGörüntülü görüşme sırasında isteniyor...
Ben üye olurken biyometrik fotoğraf yüzünden kuryeye yönlendirilmiştim. Sonraki gün görüntülü görüşmeye bağlanabildim üyeliği tamamladım. Şartları bozmuş olmam değil mi?Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.
Özetle:
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)
Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Ben üye olurken biyometrik fotoğraf yüzünden kuryeye yönlendirilmiştim. Sonraki gün görüntülü görüşmeye bağlanabildim üyeliği tamamladım. Şartları bozmuş olmam değil mi?
hocam n kolay kampanyasından yararlandım. dediğiniz işlemi yapsam bende geçerli olur mu.Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.
Özetle: