🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

kampanyadan yatan 1000 tlyi nasıl çekebiliriz vodafone pay veya nays ile banka kartından para yükle diyip atmden çekebilir miyiz deneyen var mı ikisinden birisini?

Kurye kısmını niye kimse atlayamamış anlamadım açıkcası bende kimlik okutmada düzinelerce onun yarısı kadar da yüz taramasında hata aldım belli bi hata sonrasında hep kuryeye yönlendirdi ama hiç onaylamadan uygulamayı kapattım ve yeniden açtım onay vermediğim için denemelere sıfırdan başladım ama hiç yoksa 1.5 2 saat sürmüştür dene dinlen pes et kombosu en başta bi kadın çıktı müşteri hizmetleri yaklaşık bi 5 dakika denemeden sonra işlemleri bitiremedi birtürlü yok işte kameram odaklanmıyormuş kimlik yeterince net değilmiş sesi ona geri dönüyormuş falan neyse kapatalım tekrar deneyin dedi salaklığıma kabul ettim nasıl ettiysem 2 saat uğraştırdı sonra abinin biri geldi kimliği çene altı tut dedi önlü arkalı gösterdim bi okey dedi geçti
Biyometrik çek kısmını bende geçemiyorum. Dandik bir banka malesef.

arkadaşlar Hepsiburada üzeriden pedere oto teyp aldım. müşteri hizmetlerinden mcc kodunu istedim. nkolay geçerli kodların olduğu dosyasında yoktu kod. dün bu saatlerde almıştım bugün öğlen kampanya bakiyesi geldi.

Ekler

• 1000296370.webp
    1000296370.webp
    63.9 KB · Hit: 18
bu fiziksel kart ne zaman gelir kurye yolda diyor sipariş fln etmedim kartı gelsin bari kullanalım sanal kartı iptal ettim mal gibi ayda 1 tane oluşturulabilir diyor

Geri