SmoothiesS
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
kampanyadan yatan 1000 tlyi nasıl çekebiliriz vodafone pay veya nays ile banka kartından para yükle diyip atmden çekebilir miyiz deneyen var mı ikisinden birisini?
Biyometrik çek kısmını bende geçemiyorum. Dandik bir banka malesef.Kurye kısmını niye kimse atlayamamış anlamadım açıkcası bende kimlik okutmada düzinelerce onun yarısı kadar da yüz taramasında hata aldım belli bi hata sonrasında hep kuryeye yönlendirdi ama hiç onaylamadan uygulamayı kapattım ve yeniden açtım onay vermediğim için denemelere sıfırdan başladım ama hiç yoksa 1.5 2 saat sürmüştür dene dinlen pes et kombosu en başta bi kadın çıktı müşteri hizmetleri yaklaşık bi 5 dakika denemeden sonra işlemleri bitiremedi birtürlü yok işte kameram odaklanmıyormuş kimlik yeterince net değilmiş sesi ona geri dönüyormuş falan neyse kapatalım tekrar deneyin dedi salaklığıma kabul ettim nasıl ettiysem 2 saat uğraştırdı sonra abinin biri geldi kimliği çene altı tut dedi önlü arkalı gösterdim bi okey dedi geçti
nasıl çekiyorsunYatan ödülü 1000 TL yi nays hesabınıza yükleyip EFT ile çekebilirsiniz.
Anlattığım gibi hocam. Ödülü nays hesabınıza yükleyin banka kart ile yükleme seçeneği ilenasıl çekiyorsun
Kurye ile de islem tamamlamamasi gerekir degil mi?kasımdan önce üye iolmuş ise yapamaz :/