Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,379
@Abdullah Hacıgül Arc ta tam ayarları hatırlıyor musun ? Garip bir şekilde FPS yüksek gibi geldi bana. Birde destansı.
2K destansı 4x mfg@Abdullah Hacıgül Arc ta tam ayarları hatırlıyor musun ? Garip bir şekilde FPS yüksek gibi geldi bana. Birde destansı.
süpriz şekilde 50 stok daha gelme ihtimali var mı2K destansı 4x mfg
He tamam o zaman. MFG açıksa. Çünkü biz 2k 4070ti ve 7800x3d ile anca 250 civarı takılıyoruz mfg kapalı dedim ne oluyor2K destansı 4x mfg
Foruma özel gelse güzel olurdusüpriz şekilde 50 stok daha gelme ihtimali var mı![]()
Keşke gelse direkt taksiti falan boşverip havaleyle alıcam ya , şu fiyat 16 ram olsa bile çok iyi yani eksilse kısılsa yine alırım ben şahsen.Foruma özel gelse güzel olurdu
Ne taksidi peşin seçme bile yoktu önce işlemci soğutucu sorun çıkardı sonra taksit seçmediniz diye sorun çıkardı güzelim sistem gitti bir hiç uğruna yazıkKart bilgilerini girdiğim zaman taksit sayısı gözükmediği için o arada gitti taksitle alabilen oldu mu
çevresine alıyor.olum bu ne millet sürekli sistem mi alıyor yoksa cidden ihtiyacı olanlar mı çok garip