🔥İndirim CORSAIR iCUE 5000X RGB Tempered Glass Mid-Tower Beyaz Kasa 5.699,00₺

Ürün kaliteli, alınabilir. Kendi adıma İndirimde lancool 3'ü tercih ederdim. Corsair'ın yeni modüler kasalarından olsa corsairı alırdım.

Ürün kaliteli, alınabilir. Kendi adıma İndirimde lancool 3'ü tercih ederdim. Corsair'ın yeni modüler kasalarından olsa corsairı alırdım.
bu kasa hem ters hem düz kullanılabilyor attığın kasadan 1000kat daha güzel

bu kasa hem ters hem düz kullanılabilyor attığın kasadan 1000kat daha güzel

İyi niyetinden fikirlere muhalif olduğunu düşünüyorum ancak göremediğin bir yeri var bence. Sadece Corsair'ın üzerinde ki fanlar bile montech'in kasasını satın alabilecek kadar farklıdır.

Çok çirkin ya, bence airflow/3000d felan tercih edilmeli corsair alınacaksa.
yada msi felanda güzel modeller çıkarıyor

AÇıkçası bencede bu fiyat bu kasa için pahalı halen daha ve modasıda geçti harbi bu kasalar 4-5 yıl öncesini modası.

şimdi baktım boş kasa ağırlığı neredeyse 16 kg ! Üstüne ekipmanlar ile 25 kg'ı görür bu kasa Masada koca bir ağırlık. Hantal ve ağır bir kasa.

bunlar gamepower akvaryum kasa alıp güzel sanıyorlar bundaki sac kalınlığı ile bina yaparsın kasa 16 kilo boş ağırlığı dışarı gram ses vermez anlatamazsın ama :D
Hocam estetik algısı here yıl değişir özellikle teknoloji konusunda 2015 2020 ve 2025 bilgisayar parçalarına bakarsan direkt anlarsı ne demek istediğimi tabi ki seversiniz sevmezsiniz bir şey diyemeyiz orası sizin taktiriniz fakat eski gözüktüğü konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum yeni nesil kasalar çok daha güzel ve sadece gözüküyor benim gözümde

yoo git aynı paraya lianli akvaryum al 5 fanlı hem güzel hem sessiz hem yakışıklı hem sağlam. Siz bunlardan alın hala..
Belki o berbat akvaryum kasaları sevmiyorum hoş gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AÇıkçası bencede bu fiyat bu kasa için pahalı halen daha ve modasıda geçti harbi bu kasalar 4-5 yıl öncesini modası.

şimdi baktım boş kasa ağırlığı neredeyse 16 kg ! Üstüne ekipmanlar ile 25 kg'ı görür bu kasa Masada koca bir ağırlık. Hantal ve ağır bir kasa.
Daha ne olsun adamlar tofaş sacından kalın sac koymuşlar ki ağır 🤣

4000D ve 5000D’ler efsaneydi, 4000D Airflow vardı ama Corsair stok getirmedi fyatlar anlamsız derecede arttı. 6000’e daha iyi alternatifler varken eski kasaya kimse bu parayı vermez bence. Zamanında düzgün stok getirseler insanların eli alışırdı.

Burdan tipi çirkin gibi gelebilir ancak yakından görünce veya sistem toplarken çok güzel bir kasa olduğunu anlayacaksınız.

10'a yakın kasa topladım. Bunları kullananlar kadar savunanı görmedim. Misal geçen bir eski arkadaşım 7000x'in temperli camını kırdı diye aynı kasadan bir tane daha alıp camını değiştirmek yerine kasayı değiştirdi. Akıl tutulması gibi bir şey. :)

Hatta eski camsız haliyle kasayı 4000'e sattım. :)

Beyler kafanızın almadığı şey şu o rezalet hava akışı sunan akvaryum kasalarınızda tüm bileşenler en az 10 derece daha sıcak haliyle daha sesli çalışıyor. Akvaryum kasalarsa airflow namına en ufak bir şey yok, tek olay gösteriş. Bu kasa ise airflow un kralı öndeki cam bile olsa kenarlarda parmak girecek kadar açıklık var ki airflow panel de alınabilir zor değil yani.

Kullandığı donanımlara eziyet etmek isteyen yeni yetme arkadaşlar akvaryum kasadan devam edebilir, harbi işi bilen donanım tayfa zaten ne alacağını çok iyi biliyor.

Üslup gerçekten önemli yok yeni yetmeler bilmez filan gerek yok . en başta herkesin göz zevki ,bütçesi ve ihtiyacı farklı seçiminiz bu kasadan yana ise fanatikliğini yapmaya da gerek yok . Benim bakış açıma göre kasanın aşırı sağlam olması çok bir şey ifade etmiyor(kasayı sürekli bir yerlere taşımıyoruz yada kasası masadan düşen görüp duymadım :) ) özellikle bu kadar ağır bir kasa en basitinden zoko amiralde kullandım ihtiyacımı fazlasıyla görüyordu(zoko ve corsair kıyaslamıyorum) evet hava akışı önemli ama her akvaryum kasada bir değil lian li,msi vs. çok güzel modelleri var akvaryum sınıfında . 5000x mesela 420mm soğutucu destekleseydi o zaman bir albenesi olabilirdi onun dışında klasik bir kasanın vereceğindan başka bir şey vaat etmiyor bana göre. Benim içinde hava akışı önemli ve dikey ekran kartı takabileceğim akvaryum kasa arıyordum görünüş olarak beni cezbetmeye başladı akvaryum kasalar msi 100r pz aldım elimdeki arctic fanları taktım ekstradan çok güzel hava akışı var mesela .

Beyler kafanızın almadığı şey şu o rezalet hava akışı sunan akvaryum kasalarınızda tüm bileşenler en az 10 derece daha sıcak haliyle daha sesli çalışıyor. Akvaryum kasalarsa airflow namına en ufak bir şey yok, tek olay gösteriş. Bu kasa ise airflow un kralı öndeki cam bile olsa kenarlarda parmak girecek kadar açıklık var ki airflow panel de alınabilir zor değil yani.

Kullandığı donanımlara eziyet etmek isteyen yeni yetme arkadaşlar akvaryum kasadan devam edebilir, harbi işi bilen donanım tayfa zaten ne alacağını çok iyi biliyor.
Sence bu kasa hava almıyor mu kardeş . Tamam mesh kasa akvaryumdan iyidir ama çok sesli ve ısınma da söz konusu değil kullandığım ekipmanlarda . Biraz yanlış bilgilendirme yapıyorsun .

Ekler

• IMG_20251112_152934.webp
    IMG_20251112_152934.webp
    355.3 KB · Hit: 59
Üslup gerçekten önemli yok yeni yetmeler bilmez filan gerek yok . en başta herkesin göz zevki ,bütçesi ve ihtiyacı farklı seçiminiz bu kasadan yana ise fanatikliğini yapmaya da gerek yok . Benim bakış açıma göre kasanın aşırı sağlam olması çok bir şey ifade etmiyor(kasayı sürekli bir yerlere taşımıyoruz yada kasası masadan düşen görüp duymadım :) ) özellikle bu kadar ağır bir kasa en basitinden zoko amiralde kullandım ihtiyacımı fazlasıyla görüyordu(zoko ve corsair kıyaslamıyorum) evet hava akışı önemli ama her akvaryum kasada bir değil lian li,msi vs. çok güzel modelleri var akvaryum sınıfında . 5000x mesela 420mm soğutucu destekleseydi o zaman bir albenesi olabilirdi onun dışında klasik bir kasanın vereceğindan başka bir şey vaat etmiyor bana göre. Benim içinde hava akışı önemli ve dikey ekran kartı takabileceğim akvaryum kasa arıyordum görünüş olarak beni cezbetmeye başladı akvaryum kasalar msi 100r pz aldım elimdeki arctic fanları taktım ekstradan çok güzel hava akışı var mesela .

Sence bu kasa hava almıyor mu kardeş . Tamam mesh kasa akvaryumdan iyidir ama çok sesli ve ısınma da söz konusu değil kullandığım ekipmanlarda . Biraz yanlış bilgilendirme yapıyorsun .
Hocam, sisteminiz gerçekten harika görünüyor. Benim de tam olarak göz zevkime hitap eden bir sistem olmuş. Nasip olursa ben de bu şekilde bir sistem topluyorum.
MSI MAG Pano W aldım, beyaz bir sistem kuruyorum. Anakart olarak Aorus Elite B850M Ice tercih ettim. Şimdi ekran kartını denk getirmeye çalışıyorum. Ekran kartını sizin gibi dikey mi monte etsem, yoksa klasik şekilde mi kursam kararsızım açıkçası. yata koyacağım diye düşünerek mag panonun psu korumalı olanını aldım ama sizin sistemi görünce bir fikrim değişti gibi :D

Geri