Brysf
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,232
Cam hafifçe kabloyu itiyor çok da kıvırmak istemiyorum bu şekilde kıvrılmadan bir şey olur mu
Sıkıntı olacağını sanmıyorum soketi sağlam bir şekilde oturttuysan.Cam hafifçe kabloyu itiyor çok da kıvırmak istemiyorum bu şekilde kıvrılmadan bir şey olur mu
dipten kıvrım olmadıği için sorun olmicaktır. girişten fazla bükülürse pinler çıkabiliyor ona dikkat edin yeter.Cam hafifçe kabloyu itiyor çok da kıvırmak istemiyorum bu şekilde kıvrılmadan bir şey olur mu
neresi normal görünmüyor böyle sıkıntı olmaz gidipte soketin dipinden kıvrılmamış böyle kullanılır benceNormal görünmüyor. Kart yükte kaç w çekiyor?
dikey kablo mu alsam diyorum da onlar da lian li kadar kaliteli olacak mı emin değilim camı açık kullanayım desem sistem çok tozlanırdipten kıvrım olmadıği için sorun olmicaktır. girişten fazla bükülürse pinler çıkabiliyor ona dikkat edin yeter.
Evet hocam onu anlamadım neresi normal değil ki eğer sıkıntı olacak dikey 90 derece olan kablolardan alacağım camı da açardım ama çok tozlanır sistemneresi normal görünmüyor böyle sıkıntı olmaz gidipte soketin dipinden kıvrılmamış böyle kullanılır bence
kaliteli bildiginiz marka dışında dikey kablo almayın. ekran kartından bahsediyoruz sonuçta, şuanki kablo fazla oynamadığı sürece sorun çıkarmaz.dikey kablo mu alsam diyorum da onlar da lian li kadar kaliteli olacak mı emin değilim camı açık kullanayım desem sistem çok tozlanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam onu anlamadım neresi normal değil ki eğer sıkıntı olacak dikey 90 derece olan kablolardan alacağım camı da açardım ama çok tozlanır sistem
garanti olsun diye 90 derece kablo alabilirsin ama bu şekilde de devam edersin bana göredikey kablo mu alsam diyorum da onlar da lian li kadar kaliteli olacak mı emin değilim camı açık kullanayım desem sistem çok tozlanır
Evet hocam onu anlamadım neresi normal değil ki eğer sıkıntı olacak dikey 90 derece olan kablolardan alacağım camı da açardım ama çok tozlanır sistem
Öneriniz var mı hocam wraith asiahorse ürünleri getirmiş onun vardı 90 derece kablosukaliteli bildiginiz marka dışında dikey kablo almayın. ekran kartından bahsediyoruz sonuçta, şuanki kablo fazla oynamadığı sürece sorun çıkarmaz.
Belirsiz kalıyor hocam cam kabloya değiyor biraz da itiyor ya ekran kartına baskı yapar mı bilemiyorum camı açık mı kullansam risk olmasın ama bu sefer de kasanın içindeki hava sirkülasyonu bozulacakgaranti olsun diye 90 derece kablo alabilirsin ama bu şekilde de devam edersin bana göre
Asiahorse kaliteli ürünler yapıyor diye biliyorum. yurtdışında baya satılıyor. türkiyede alıpda deneyen bi elin 5 parmağını geçmediğinden bisi diyemem. biraz araştırma yapmak gerek ama genel anlamda insanlar memnunduÖneriniz var mı hocam wraith asiahorse ürünleri getirmiş onun vardı 90 derece kablosu
Belirsiz kalıyor hocam cam kabloya değiyor biraz da itiyor ya ekran kartına baskı yapar mı bilemiyorum camı açık mı kullansam risk olmasın ama bu sefer de kasanın içindeki hava sirkülasyonu bozulacak
video atma şansın varmı camı kapatıp kablonun ne kadar baskı yaptığını görebilmemiz içinBelirsiz kalıyor hocam cam kabloya değiyor biraz da itiyor ya ekran kartına baskı yapar mı bilemiyorum camı açık mı kullansam risk olmasın ama bu sefer de kasanın içindeki hava sirkülasyonu bozulacak
şöyle bi patlama göreceğiz sandım çayımı aldım keyifle izlerken ateşi bigbangı göremedik az daha kıvırsana
Buyurun hocam