Monitör önerisi 4500tl bütçe

nextram

80+
Reaksiyon skoru
5
Monitör önerisi yapabilir misiniz 4500tl bütçem var. Tercihim minimum 144hz ve ips olması ve tabii ki çok sorun yaşanan bir monitör olmaması, genelde fps oyunu hiç oynamıyorum hikayeli ,mmo ,arpg tarzı oyunlar oynarım. şimdiden teşekkürler

Monitör önerisi yapabilir misiniz 4500tl bütçem var. Tercihim minimum 144hz ve ips olması ve tabii ki çok sorun yaşanan bir monitör olmaması, genelde fps oyunu hiç oynamıyorum hikayeli ,mmo ,arpg tarzı oyunlar oynarım. şimdiden teşekkürler
Msı 24.5" Mag 255F E20 1920X1080 (Fhd) 16:9 Flat Rapıd IPS 200HZ 0.5ms (Gtg) Freesync Premıum Gamıng Monıtor

Taze indirim

Msi uygun

İtopyadan aldığımız zaman ölüpixel vs gibi bir sorun cıkarsa iade de sorun oluyormu bilgniz varmı
Her firma ırın kırın yapabilir ama sorun olucağını düşünmüyorum.

İtopyadan aldığımız zaman ölüpixel vs gibi bir sorun cıkarsa iade de sorun oluyormu bilgniz varmı
Her satıcıda oluyor, o yüzden Amazon'dan al. Ben Amazon'dan 380 Hz Asus Monitor aldım. Çok fazla ekranda yırtılma oluyordu. Yedi gün sonra iade ettim, aldılar. Diğerleri almıyor, 'Servise gönderin, ona göre değiştiririz.' diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,175
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri