Yardım Bu M.2 SSD bu şekilde çalışır mı ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
A620M-E anakart almıştım arkadaştan, m.2 vidası yoktu gittim hurdacıdan eski anakart standı aldım küçük taktım uydu gibi ama hafif dışa doğru duruyor fakat sabitli şuan bu böyle çalışır mı sorun çıkarmadan ?

1764080017933.webp
1764079993563.webp

biraz daha yakından çekince böyle duruyor (anakart standı vidası çıkmış gibi duruyor ama içeride ucu o kadar giriyor)
1764080154420.webp

Vidayı çok sert sıkmadın değil mi ? Tam sıkmana gerek yok.

Vidayı çok sert sıkmadın değil mi ? Ne güzel işte tutturmuşsun. Amaç bu aslında zaten. Dört dörtlük olmasına gerek yok.
yok çok sert değil de ufak sertleşmeye başlayınca döndürmeyi bıraktım

Biraz gevşetince nasıl oluyor ? Duruyor mu öyle de çıkmadan?
ufak gevşetince düşmüyor hemen sadece ufak sarkıyor eğer alt tarafta kalan somonu diyorsanız. iyi tutuyor yani girdiği deliğide köreltmiyor gibi duruyor

ufak gevşetince düşmüyor hemen sadece ufak sarkıyor eğer alt tarafta kalan somonu diyorsanız.
Çok esnememiş aslında. Yani bence kabul edilebilir seviyede duruyor. Böyle durabilir.

Herhangi bir sorun yaratmaz ancak değiştirmenizi öneririm.

Herhangi bir sorun yaratmaz ancak değiştirmenizi öneririm.
hocam internetten aldım aslında n11 den ama uyumlu olmadı, alttaki parçanın ucu çok ince çıktı anakarta oturmadı. Diğer sitelere vs. baktığımdada hep farklı farklı boyutlar set olarak var 700-1100tl arası. Bir tanesini kullanıcam sadece o kadar vermek istemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri