Rtx 5070li sistem düşünüyorumda sizce nasıldır?

"İçerisinde nasıl bir psu olduğunu bilmiyorum" Frisby 850w'lık kasayı seçebilirsin ayrıca o kasada 7 adet de fan var güzel olabilir yani. Ondan önce ssd'ni samsung 990 evo plus yapmanı tavsiye ederim. Ram'leri de fiyatta bir sıkıntı yaşatmayacaksa şunlardan birini almanda ciddi faydalı olacaktır, tercihim Patriot ama fiyatı biraz üzücü ...
1764084351375.webp

Bir de bende b650m-r anakart var bu mATX bir anakart. Ekran kartı ve 6 bakır borulu bir hava soğutucu ile anakart resmen kasanın içinde yok oldu :D Üzmeyecekse Asus Prime b850m-k tavsiyedir :)

sistem gayet mantıklı ama 9070xt li sitem bakıyoruz 5070 fiyatlarına
her hafta çıkıyor zaten cuma günü tekrar konu açarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"İçerisinde nasıl bir psu olduğunu bilmiyorum" Frisby 850w'lık kasayı seçebilirsin ayrıca o kasada 7 adet de fan var güzel olabilir yani. Ondan önce ssd'ni samsung 990 evo plus yapmanı tavsiye ederim. Ram'leri de fiyatta bir sıkıntı yaşatmayacaksa şunlardan birini almanda ciddi faydalı olacaktır, tercihim Patriot ama fiyatı biraz üzücü ...
Alıntıyı görüntüle

Bir de bende b650m-r anakart var bu mATX bir anakart. Ekran kartı ve 6 bakır borulu bir hava soğutucu ile anakart resmen kasanın içinde yok oldu :D Üzmeyecekse Asus Prime b850m-k tavsiyedir :)
frisby kasa psu alınmaz

Alıntıyı görüntüle

kesin garanti olsun diye extradan 850w cratos psu almaya karar verdim hocam. sistemden ise kasa seçemedim hala pahalı olamadan 1 kasa önerseniz olurmu

anakartda olarak biraz bütçeyi aştığı için b650m-r kalsın

her hafta çıkıyor zaten cuma günü tekrar konu açarsın

frisby kasa psu alınmaz
vallahi frisby bir kasayı hiç deneyimlemedim içerisinde de ne tarz bir psu olduğunu bilmiyorum ama çok net bir cevap verdiniz geriye 850w olarak Gamepower warcry kalıyor hocam diğerleri de var tabii ki ama +5k fiyat biniyor üste :/
Ya da en kötü ihtimalle kasada bir update e gidilmeden dışarıdan bir kasa+psu alınabilir ki montaj bilmiyorsanız bu tarz bir şeye girmek de pek akıllıca olmayacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
vallahi frisby bir kasayı hiç deneyimlemedim içerisinde de ne tarz bir psu olduğunu bilmiyorum ama çok net bir cevap verdiniz geriye 850w olarak Gamepower warcry kalıyor hocam diğerleri de var tabii ki ama +5k fiyat biniyor üste :/
Ya da en kötü ihtimalle kasada bir update e gidilmeden dışarıdan bir kasa+psu alınabilir ki montaj bilmiyorsanız bu tarz bir şeye girmek de pek akıllıca olmayacaktır.
evet hocam gamepower warcry 750w olan kasayı almak daha mantıklı gibi çünkü başka yerden zaten psu alacağım için dimi?

aşırı kalitesiz içindeki parçalar
gamepower da öyle sayılır

hangi parçalar kalitesiz tam olarak?

siz aralarından bir kasa önerin o zaman hocam pahalı olmadan çünkü zaten extra psuyada para gidicek

hangi parçalar kalitesiz tam olarak?

siz aralarından bir kasa önerin o zaman hocam pahalı olmadan çünkü zaten extra psuyada para gidicek
bildiğim kadarıyla segotep frisby gamepower aynı kalitede markalar. Bitfenix hakkında da bir yorum yaparsa arkadaş ve ona da kötü derse senin hoşuna giden herhangi bir şık kasayı seçip yeni psu ile hayatına devam etmen gerekiyor sanırım :)

bildiğim kadarıyla segotep frisby gamepower aynı kalitede markalar. Bitfenix hakkında da bir yorum yaparsa arkadaş ve ona da kötü derse senin hoşuna giden herhangi bir şık kasayı seçip yeni psu ile hayatına devam etmen gerekiyor sanırım :)
evet siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerdiniz peki

game powe warcry pulse 750w güzel gibi ne diyorsunuz?

Ekler

• adada.webp
    adada.webp
    11.6 KB · Hit: 7
  • 41414.webp
    41414.webp
    11.5 KB · Hit: 7
  • 41.webp
    41.webp
    12.8 KB · Hit: 8
  • 31.webp
    31.webp
    12.7 KB · Hit: 7
  • 3.webp
    3.webp
    12.1 KB · Hit: 7
  • dadaad.webp
    dadaad.webp
    9.7 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
DeepCool olan iyidir, ancak akvaryum istiyorsan, Warcry olsun ama fazla kalite bekleme, akvaryum hava akışı towerlara göre kötüdür, üstüne premium markalı bir şey almayınca, bu camların birleşme kısmı, arka taraf(kablolama, hareket ettirilebilen kısımlar), hava akışı vb fark ediyor. Ön sağ cam çıkmıyor da olabilir, bazılarında her taraf çıkıyor, bunların hepsi işçilik parası. 1.500 verilmez diyemem sonuçta 1500'e en fazla 240mm radyatör takılabilen matx kasa alırsın ama 360mm atx takılabilen bir kasa olmaz.

DeepCool olan iyidir, ancak akvaryum istiyorsan, Warcry olsun aöa fazla kalite bekleme, akvaryum hava akışı towerlara kötüdür, üstüne premium markalı bir şey almayınca, bu camların birleşme kısmı, arka taraf, hava akışı vb fark ediyor. Ön sağ cam çıkmıyor da olabilir, bazılarında her taraf çıkıyor, bunların hepsi işçilik parası. 1.500 verilmez diyemem sonuçta 1500'e alacağın ancak 240mm radyatör takılabilen matx kasa alırsın ama 360mm atx takılabilen bir kasa olmaz.
o zaman deepcool alıp ekstradan 850w cratos psu alınması en mantıklısı o gibi. ekran kartı sığar dimi birde soğutucu

Geri