Arkadaşlar yeni sistem topladıktan sonra bayağıdır klavye arayışındayım ancak uygun fiyatlı kaliteli mekanik klavye yok denecek kadar az. Bütçem 200-350 TL, çoğunluk CSGO olmak üzere FPS oyunları oynuyorum. LOL, Dota tarzı oyunlarla işim yok hiç, satılan mekanik klavyelerin çoğunda blue switch var ve hem sesinden dolayı hem yapısından dolayı istemiyorum. Red switch'li mekanik klavyelerde ise Gamepower, Gamebooster gibi markalar var. Onları da almak istemiyorum, o yüzden marka membran klavye almayı düşünüyorum. 1. sıramda HyperX Alloy Core var, diğer seçeneklerimi de yazacağım. Sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eğer marka red switch mekanik klavye biliyorsanız yazın lütfen.
Membran: Logitech G213 Prodigy, Asus Cerberus, Razer Cynosa Lite, Cooler Master MK-110
Mekanik olarak ise; Philips SPK8614, GameBooster'in 2 klavyesi var ancak biri brown, diğerleri blue switch.
Membran: Logitech G213 Prodigy, Asus Cerberus, Razer Cynosa Lite, Cooler Master MK-110
Mekanik olarak ise; Philips SPK8614, GameBooster'in 2 klavyesi var ancak biri brown, diğerleri blue switch.