HyperX Alloy Core Alınır mı?

Cooler Master MK110 vs HyperX Alloy Core

• Oy kullanan toplam üye
    12

feawen

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar yeni sistem topladıktan sonra bayağıdır klavye arayışındayım ancak uygun fiyatlı kaliteli mekanik klavye yok denecek kadar az. Bütçem 200-350 TL, çoğunluk CSGO olmak üzere FPS oyunları oynuyorum. LOL, Dota tarzı oyunlarla işim yok hiç, satılan mekanik klavyelerin çoğunda blue switch var ve hem sesinden dolayı hem yapısından dolayı istemiyorum. Red switch'li mekanik klavyelerde ise Gamepower, Gamebooster gibi markalar var. Onları da almak istemiyorum, o yüzden marka membran klavye almayı düşünüyorum. 1. sıramda HyperX Alloy Core var, diğer seçeneklerimi de yazacağım. Sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eğer marka red switch mekanik klavye biliyorsanız yazın lütfen.

Membran: Logitech G213 Prodigy, Asus Cerberus, Razer Cynosa Lite, Cooler Master MK-110
Mekanik olarak ise; Philips SPK8614, GameBooster'in 2 klavyesi var ancak biri brown, diğerleri blue switch.

MK110 membran değil. Yarı mekanik. Yay sesi sorun olmazsa Philips alın olacaksa MK110

Alternatif olarak G213 veya Redragon K552 modellerine de bakabilirsin.

Forumdaki çoğu kişi MK110 öneriyor. Kaliteli ve mekanik hissi veriyor diyorlar. O yüzden MK110 alabilirsin.

Son düzenleme:
Görüntü olarak HyperX'i çok beğendim, onu da düşüneceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anketi oylarsanız sevinirim. @PewSyt @Akif Erdem @T.P.G. @Fiery
Dostum alloy core direk membran. Yani 200tl üstü zarar. MK110 ise yarı mekanik, Cherry switchler var. Ancak bu bazı tuşlar mekanik gerisi membran demek değil. Mantık membran ancak switch bulunmakta.

Dostum alloy core direk membran. Yani 200tl üstü zarar. MK110 ise yarı mekanik, Cherry switchler var. Ancak bu bazı tuşlar mekanik gerisi membran demek değil. Mantık membran ancak switch bulunmakta.
Haklısın ancak dolar ve euro'nun bu kadar yüksek olduğu bu dönemde maalesef 200 tl üstü membrana zarar diyemiyoruz. Gamepower, JD harici kaliteli mekanikler 600 TL'den başlıyor bildiğin gibi. Kulaklığım Cooler Master olduğu için kombin yapmayı da düşünüyorum MK110 ile :D.

Haklısın ancak dolar ve euro'nun bu kadar yüksek olduğu bu dönemde maalesef 200 TL üstü membrana zarar diyemiyoruz. Gamepower, JD harici kaliteli mekanikler 600 TL'den başlıyor bildiğin gibi. Kulaklığım Cooler Master olduğu için kombin yapmayı da düşünüyorum MK110 ile :D.
MK110 iyi olur zaten membran değil. Ayrıca 200tl üstü zarar çünkü 160tl ye Bloody B120 var :)

MK110 iyi olur zaten membran değil. Ayrıca 200tl üstü zarar çünkü 160tl ye Bloody B120 var :)
Evet bloody var ancak görünüş olarak hiç tatmin etmiyor beni. Önerilerin için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,015
Üyeler
186,427
Son üye
furkanXXX51
Geri