Öneri Acil laptop ihtiyacım yok, yine de almalı mıyım? (Rtx 5060 laptop)

Ne yapmalı

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket şu tarihte kapanacak: .

Superior

80+
Reaksiyon skoru
12
Seneye şehir dışı öğrenci olarak gideceğim için laptop alacağım (bu yaz sonuna kadar ihtiyacım yok evde olduğum için) vade farksız 10-12 taksit ve kasım-aralık döneminde olmamız avantajını kullanarak 5060 bir laptop almalı mıyım? Yoksa 6-8 ay boyunca piyasayı tara indirim bekle mi dersiniz?

Alacağım laptop Lenovo Loq 15AHP10 2tb ssd hali 56k fiyatı forumda konusu var

Seneye şehir dışı öğrenci olarak gideceğim için laptop alacağım (bu yaz sonuna kadar ihtiyacım yok evde olduğum için) vade farksız 10-12 taksit ve kasım-aralık döneminde olmamız avantajını kullanarak 5060 bir laptop almalı mıyım? Yoksa 6-8 ay boyunca piyasayı tara indirim bekle mi dersiniz?

Alacağım laptop Lenovo Loq 15AHP10 2tb ssd hali 56k fiyatı forumda konusu var
İhtiyaç olunca bakarsın bence, paran varsa o zamana kadar başka yatırımlarda değerlendir. Teknoloji zamanla gelişiyor malum.

Selamlar
Cuma gününü beklemenizi tavsiye ederim.
Cuma günü ne var ki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İhtiyaç olunca bakarsın bence, paran varsa o zamana kadar başka yatırımlarda değerlendir. Teknoloji zamanla gelişiyor malum.
Hazırda param yok hocam üniversite öğrencisiyim :) vade farksız 10-12 taksit hem o yüzden hem de Abdullah abinin de dediği gibi fiyatı enflasyona yedirmek için çok iyi

Efsane cuma bu cuma olacak. Kasım fırsatları haricinde fırsatlar olabilir.
Alacağım ürün trendyolda hocam. Stoğu azalmış ama 2 tane satıcı var neyseki aynı fiyatta. Stok bitmesin diye günde 2-3 kez kontrol ediyorum eğer 1 tane falan kalırsa direkt alacam hocam yoksa kasım bitene kadar bekleyecektim zaten dediğinizle aynı denk geliyor

aynı ürünü önerecektim başlığı görünce :) 1000 tl kuponu var şuan ekstra

Senin bu laptop için açtığın başlıkta ben de varım abi 😄 ürün sepetimde şu an 2 satıcıdan da ekledim indirim bekliyorum cuma gününe gelir umarım

Bence birkaç hafta bekleyip fırsatları değerlendirmek daha mantıklı olur.

Geri