hangi servis istanbuldaki mi?Bana onu önerdiler reddettim. Aoc 25G3ZM ye çevirdiler.
hangi servis istanbuldaki mi?Bana onu önerdiler reddettim. Aoc 25G3ZM ye çevirdiler.
Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki?hangi servis istanbuldaki mi?
Hocam nasıl reddettiniz arayıpmı söylediniz anlatırmısınızBana onu önerdiler reddettim. Aoc 25G3ZM ye çevirdiler.
Yok bir link atıyorlar orada kabul yada ret seçeneği var Red seçip not yazdım.Hocam nasıl reddettiniz arayıpmı söylediniz anlatırmısınız
Ne yazdınız nota hoca m bende yazayım aynısınıYok bir link atıyorlar orada kabul yada ret seçeneği var Red seçip not yazdım.
Bana önerdiğiniz model benim gönderdiğim monitörümden özellik olarak daha kötü mümkünse başka bir ıps panelli monitör elinizde yoksa kaliteli bir va önerin yazıp en son istediğim monitörü de belirttim.Ne yazdınız nota hoca m bende yazayım aynısını
Tamamdır peki memnunmusunuz gelen monitörden çok fark ettimi ips e kıyaslaBana önerdiğiniz model benim gönderdiğim monitörümden özellik olarak daha kötü mümkünse başka bir ıps panelli monitör elinizde yoksa kaliteli bir va önerin yazıp en son istediğim monitörü de belirttim.
Daha gelmedi ama bazıları iyi bazıları kötü diyordu bakalım gelince tekrar yazarım.Tamamdır peki memnunmusunuz gelen monitörden çok fark ettimi ips e kıyasla