Yeni kasam için fan önerisi

Anladım. Sıvı soğutucu ile birlikte gelen p12lerde de aynı özellik mevcuttu. Gerçekten önemli yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsele önem veren biriyim. Şu tarz fanlar daha çok hoşuma gidiyor nedense, o yüzden thermalrightı 2.plana atıyorum.

Corsair RS120 görsel ve hava akışı olarak gerçekten iyi ancak forumlarda sesli çalışmasından şikayetçiler.

Anladım. Sıvı soğutucu ile birlikte gelen p12lerde de aynı özellik mevcuttu. Gerçekten önemli yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsele önem veren biriyim. Şu tarz fanlar daha çok hoşuma gidiyor nedense, o yüzden thermalrightı 2.plana atıyorum.

Corsair RS120 görsel ve hava akışı olarak gerçekten iyi ancak forumlarda sesli çalışmasından şikayetçiler.
Bende pc için fan arıyorum eğer bu modeli alırsanız memnun olup olmadığınızı belirtirseniz çok memnum olurum beşmde aklımda bu model var fakat bazı yorumlsrda sesli çalışıyor diyimce çekindim biraz.

İşlemci:9800x3D
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360mm A-RGB
Kasa: Nzxt H9 Flow 2023

Elimde sıvı soğutucu ile birlikte gelen 3 adet Arctic P12 Pwm Pst A-RGB mevcut ve radyatör kısmında montajlı. Mümkünse onları değiştirmek istemiyorum. 3 üst(egzoz) 3 ön 3 alt 1 arka(egzoz) toplamda 10 adet A-RGB fan kullanmayı düşünüyorum. Ekte göründüğü üzere üst ön ve alt 140mmye kadar destekliyor. Arka egzoz fan için 120mm desteği mevcut.

Sizden A-RGB fan önerisi bekliyorum. A-RGB'lerin senkron çalışması benim için önemli.
madem o kadar bütçeniz var noctua ippc alın geçin.

Ben kasama 4 tane arctic f12 pwm pst almıştım, argb değiller ama baya sessizler ben memnunum. Daisy chain bağlanabiliyor pst modelleri. Argb olan versiyonu da var sanırım.

Ben kasama 4 tane arctic f12 pwm pst almıştım, argb değiller ama baya sessizler ben memnunum. Daisy chain bağlanabiliyor pst modelleri. Argb olan versiyonu da var sanırım.
Argb olan birkaç yorumda sesli diye yorumlar gördüm sırf bu yüzden argb olmayan daha yattı kafama ama argb olmadanda kasam biraz çirkin olur gibime geliyor.

Argb olan birkaç yorumda sesli diye yorumlar gördüm sırf bu yüzden argb olmayan daha yattı kafama ama argb olmadanda kasam biraz çirkin olur gibime geliyor.
Aksine iyi düzenlersen rgb'siz kasalar bence çok daha güzel. İstersen üst kısma küçük bir şerit led çekersin renk katar. Hem ucuz 100 lira. Benim kasa böyle bence güzel.

Ekler

• 14781.webp
    14781.webp
    1.4 MB · Hit: 10
Aksine iyi düzenlersen rgb'siz kasalar bence çok daha güzel. İstersen üst kısma küçük bir şerit led çekersin renk katar. Hem ucuz 100 lira. Benim kasa böyle bence güzel.
Sizinki böyle güzel olmuş sade ve şık ama ramlerimide bilerek rgb aldım güzel olsun diye bu sefer o rgb fanlar rgbsiz kötü olur gibime geliyor

Sizinki böyle güzel olmuş sade ve şık ama ramlerimide bilerek rgb aldım güzel olsun diye bu sefer o rgb fanlar rgbsiz kötü olur gibime geliyor
Yani iki tane çizgi, aksine sade durur daha güzel olur. Benim gpu da rgb mesela güzel duruyor öyle sırıtmıyor. Rgb fan alacaksan bu lian li tarzı al bence. Düz fana ışık verenler çok demode artık.

Ekler

• 14049.webp
    14049.webp
    1.5 MB · Hit: 7
Yani iki tane çizgi, aksine sade durur daha güzel olur. Benim gpu da rgb mesela güzel duruyor öyle sırıtmıyor. Rgb fan alacaksan bu lian li tarzı al bence. Düz fana ışık verenler çok demode artık.
Eğer başka alternatif bulamazsam büyük ihtimalle bunu alcam.

WhatsApp Görsel 2025-11-26 saat 12.37.11_5c86eba9.webp

dragos ls300 v2 reverse kullanıyorum ben memnunum

Kasanın ön kısmına 3 adet Arctic P14 Pro alt kısmına 3 adet Arctic P12 Pwm Pst Radyatör Egzoz kısmına 3 adet P14 Pro arka tekli egzoz kısmına da P12 Pro düşünüyorum sizce bu fanlar iyi mi? Özellikleri bakımından hem sessiz hem de hava akışı yüksek görünüyor.

Üç fan birbirine geçmeli, Lian Li nin fanları gibi. 3 ünü birleştirdikten sonra en sondaki fanın yanına kablo geçmeli takılıyor. Tek fanla 3 ünün hem fan hızını hem argb sini kontrol ediyosun. Kablo kalabalığı olmuyor anlayacağın
RS 120 mi iyi bu mu daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri