o fiyata nasıl düstü kral770e düşüyor benim de ama kararsız kaldım pek ihtiyacım yok ama çok güzel ürün...
Hiçbir fikrim yok sepette %20 çıktı bana özel. Uzun süre kullanmayınca ya da alışveriş yapmayınca çıkıyor olabilir.o fiyata nasıl düstü kral
aynı ikiliyi çekeceğim ama ekstra 100 lira indirim nereden hocam?geçerli dreamstar nova 2 aldım, 100 lira daha indirim vardı vade farksız 3 taksit 1499 tl
hocam ne zamana kadar devam eder bilginiz varmıbilgisayar, monitör, tablet, bileşen, yazıcı ürün gruplarında geçerli. ssd ve ramler için güzel fırsat, artan fiyatları indirebiliriz.
ELEKTRONIK300
Sepette kendi çıktı ekstra bişey yapmadımaynı ikiliyi çekeceğim ama ekstra 100 lira indirim nereden hocam?
gerçekten acayip hocam ben de çıkmadı öyle bir şey ürünü linkler misin sana zahmet.Sepette kendi çıktı ekstra bişey yapmadım
gerçekten acayip hocam ben de çıkmadı öyle bir şey ürünü linkler misin sana zahmet.
hocam ne zamana kadar geçerli saat alacağımdabilgisayar, monitör, tablet, bileşen, yazıcı ürün gruplarında geçerli. ssd ve ramler için güzel fırsat, artan fiyatları indirebiliriz.
ELEKTRONIK300
ben saat alacaktım diğer yerlerde 3200 tl idi trendyolda ise hem 300 tl + kupon 300 tl indirim çok iyi geldiTrendyol sanki bu kategorideki ürünlerin üstüne 300 TL ekleyip sonra bu kuponu kullanın normal fiyatına alın gibi bir şey yapmış.
Birkaç ürüne baktım diğer satış platformlarında zaten 300 TL daha az fiyatları.
Alırken diğer platformalara mutlaka bakın önce.
ben de alacaktım da yeni tv alma durumu var diye vazgeçtimgeçerli dreamstar nova 2 aldım, 100 lira daha indirim vardı vade farksız 3 taksit 1499 tl