🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

KTC tarafından rekabetçi bir fiyattan piyasaya sürebilmek adına boe'den birçok b sınıfı kusurlu panel satın alınıp piyasaya sürülmüş gibi görünüyor.
Kusurlu olsa 8 coflu oxide tft panel kullanmaz bu bir. İkincisi Lenovo 27-Q11 de aynı paneli kullanıyor. Onun arka aydınlatması daha kötü. 😀 Sallamadan önce araştırma yapsanız keşke.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns adam çözmüş büyük oyunu
Gelen cevapları görünce mideme bulantı geliyor artık. Milletin en ufak bilgisi dahi olmadan sallaması...

Arkadaşlar incehesap üzerinden 13.de aldığım monitörü 18 inde servise gönderdim arkasında çizik var diye ve ips glow fazla adı altında ips glowda sıkıntı bulunmamış fakat çizikten hiç bahsedilmeden 27 sinde geri kargolandı ürün alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun iadesini sağlayacağım ben

Arkadaşlar incehesap üzerinden aldığım arkasında çizik olan monitörü servis kusursuz adı altında değişim yapmayarak geri gönermiş 13 ünde aldığım 18 inde servise ulaşan ürün 27 sinde tekrar kusur bulunamayarak geri gönderilmiş alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursun
İade etseydin keşke değişim isteme sebebi neydi

Acemilik ettim hocam incehesabın servisinin ittirilmeden iş yapmadığını unuttum
Bu arada tecrübe olması açısından aktarayım; idefix'ten bir şey almam taksiti var diye, iptale çalışıyorum.

Ölü pixeli de kusur saymayacaklar muhtemelen hiç uğraşmama değmez 300 TL için. Hepsiburada ve Amazon satıcılı ürün almak en mantıklısı. Kafa rahat.

Ekler

• 1000111605.webp
    1000111605.webp
    120.8 KB · Hit: 40
Bu arada tecrübe olması açısından aktarayım; idefix'ten bir şey almam taksiti var diye, iptale çalışıyorum.

Ölü pixeli de kusur saymayacaklar muhtemelen hiç uğraşmama değmez 300 TL için. Hepsiburada ve Amazon satıcılı ürün almak en mantıklısı. Kafa rahat.
Hocam, cayma adı altında gönderin. Almazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun. Ben de iade alınmaması durumunda öyle yapacağım.

Siz sanırım bu ürünü alıp, iade etmiştiniz, son durum nedir

Siz sanırım bu ürünü alıp, iade etmiştiniz, son durum nedir
İncehesaptaki iadem gününde onaylandı idefixteki de sorunsuz geldi ama sorun çıkınca idefix açılan ürünü kusuru yoksa iade almıyormuş. O yüzden uğraşmanıza değmez taksit için alacaklara bilgi.

hocam haddime değil ama idefix değil incehesap olabilir mi

Hocam, cayma adı altında gönderin. Almazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun. Ben de iade alınmaması durumunda öyle yapacağım.
En az 2 ay değmez yani o yüzden dedim kafam ağrımasın.

İncehesaptaki iadem gününde onaylandı idefixteki de sorunsuz geldi ama sorun çıkınca idefix açılan ürünü kusuru yoksa iade almıyormuş. O yüzden uğraşmanıza değmez taksit için alacaklara bilgi.
İdefixteki ürün sıkıntılı mı çıktı yani ?

hocam haddime değil ama idefix değil o incehesap
Whatsaptan yazdım ben başka monitör almadan emin olmak için. İncehesap aldı iademi kendi sitesinden yaptığım.

İdefixteki ürün sıkıntılı mı çıktı yani ?
Hayır ikinci ktc ekranı alıcaktım 2. Monitör için satıcı puanı düşük diye cayma hakkını sordum. Beğenmezsem iade edemiyormuşum. Şuan sorun yok ama daha bir şey almam buradan.

Arkadaşlar incehesap üzerinden 13.de aldığım monitörü 18 inde servise gönderdim arkasında çizik var diye ve ips glow fazla adı altında ips glowda sıkıntı bulunmamış fakat çizikten hiç bahsedilmeden 27 sinde geri kargolandı ürün alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun iadesini sağlayacağım ben

o paralar mı. hmm yani burda parayı kendi emeğiyle kazanmama durumu falan mı var veya kolay para durumu var, para nedir ki elinin kiri falan bırak ulenn kızı.
yada galiba ben çok fakirim. insanlar çok zengin. ee madem bu kadar zengin niye sorun oluyo miniled monitörler geliyo dediler gayet halleder konuyu yazdım zaten. yada gidip 24500 verip oled alsan yine sıkıntı kalmayacak onu da yazdım.
neyse sayın arkadaşım
- - şimdi bak bu monitör (aoc sevdiğimden değil onu belirteyim)

fiyatına bak monitöre bak. sonra diğerinin fiyatına bak şimdi bunlardan hangisi daha pahalı olması lazım veya ucuz olması lazım sence.
göz önünde bulunduracağın şey sadece renk testlerinde çıkan sonuçlarsa eğer, senin için geri kalan şeylerin hiçbir önemi yoksa cevap vermene gerek bile yok zaten.
onu da bi türlü anlamış değilim, monitörü alan kişilerin hepsi monitör gelir gelmez direk ışık sızması ips glow testine bakıyo onun resmini atıyo nasıl falan, biri yazmış 300hz de çizgi çıkar gibi oluyo yok efendim overdrive modu var mı nasıl olcak gecikme değeri ghost most etkiler mi, yani 1 kişiden gamut mahmuta dair bişey görmedim, ama ne hikmetse burda bi tutturmadır ki gamut diye.

monitörü alan ve konuya ilk yazan arkadaş sanırım xeno34 daha ilkten patladı, patladı derken bişey olduğu yok bomba falan çıkmadı kargodan ama, hoş bi durum mu oldu
adam monitörü aldı gelir gelmez geri gönderdi onu da iade almıyolar değişim yapmıyolar servis bi bakacakta görücüye çıkacak falan filan. kimbilir kaçgün uğraştıracaklar 2 hafta süründürseler şimdi iyi mi. bu arkadaş ne diyecek monitör mükemmel aga çok iyi süründürdü hee parasını hakediyo falan mı diyecek soruyorum harbi ne diyecek merak ettim.
yabancı kaynaklarda olumsuz yönde gelen yorumları ve çok sayıda şikayetleri görmezden gelmenin bi faydası olcağını düşünmüyorum aksine zararı olur gibi geliyo sanki ama siz bilirsiniz.
ben kendimi anlatamıyosam sorun bende demektir çok da zorlamaya gerek yok demek ki
umarım aldıklarınız 25. ayında arızalanmaz
Merhaba hocam kusura bakma haddime değil, ama en baştan beri yazdıklarımı şu an bizzat yaşıyorsun. @Xeno34 ne diyecek merak ediyorum diye yazmışım. ne diyosun az çok cevabımı aldım şu an.

inşallah sonuç alırsın buna hakkın var ama yokuşa sürüp uğraştırırlar malesef.

Geri