🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

yalnız değilim aramızda başka yüzsüzler de varmış, sana bişey kanıtlamak zorunda değilim uydurma olduğunu düşünmen daha iyi

yalnız değilim aramızda başka yüzsüzler de varmış, sana bişey kanıtlamak zorunda değilim uydurma olduğunu düşünmen daha iyi.
yanlış bilgilendirmeden ceza yersen anlarsın . Foruma üye olalı 3 gün olmuş . İlk gün 20 tane aynı konuya mesaj yazmışsın ; doğru bilgi sayısı bi elin parmağını geçmiyor . birde millete monitör öneriyorsun . Yazık günah ....

yanlış bilgilendirmeden ceza yersen anlarsın . Foruma üye olalı 3 gün olmuş . İlk gün 20 tane aynı konuya mesaj yazmışsın ; doğru bilgi sayısı bi elin parmağını geçmiyor . birde millete monitör öneriyorsun . Yazık günah ....
Doğru bilgi olup olmadığına karar verecek kişiler yok mu. sen kimsin de buna yorum yapabiliyosun onu öğrenebilir miyim. bilirkişilere, bu arkadaşın verdiği yanlış bir bilgi var mı diye ilet. onun haricinde yalan yanlış iftira atma

Hocam rahatsız ediyorum ama H27E6 yanına ikinci monitör şunu almak istiyorum sizce alınır mı renk açısında inanılmaz fark varmı?
Gözle görülür fark var ama 2.monitör olarak alabilirsin. 24g42e daha iyi h25t7 den.

uyduruyor zaten yok öyle bir şey oledler en hızlı paneller ve en geniş renk gamutu veren paneller aynı zamanda
Evet okuma yazmayı hala öğrenememişsin aynı şekilde devam ediyorsun, hiç şaşırmadım öğrenebilecek altyapı yok demekki.
Orda konu oled monitör mü? değil. Orda bahse konu monitör ips monitör, Oled monitörlerin hem hız hem renk olarak üst düzey olduğu biliniyo zaten ama sen onu tartışmak istersen tartış kiminle tartışıyorsan. Ben bahse konu olan ips monitörler için yazdım, çoğu monitörde hız değerleri ile renk değerleri arasında ters orantı olur.
bütün monitörler diye bişey dememişim değilmi?

Güzel, başka moniör arayışına girmek baş ağrısı bana sorarsan. sormazsın da ben yine de yüzsüzce fikrimi belirteyim.
Renk değerleri daha geride değil hatta daha ileride olduğunu düşünüyorum, çoğu monitörde hız değerleri ile renk değerleri arasında ters orantı olur. bu monitörün hız değerleri fazla olduğu için renk değerleri biraz geride gibi diye düşünmüşsün ama aslında hız değerleri diğer monitör gibi olsa, renk değerleri daha ileride bilmem anlatabildim mi.
ikinci bir konu, ücret iadesi alsan hatta ücret iadesini sana 11 12bin tl olarak falan yapsalar bile böyle bi monitör alma ihtimalin %0
est. hocam teşekkür ederim. Yüksek hz. panel üretmek zor olduğu için biraz düşebiliyor diye biliyorum. Onu da sen ben fark edemeyiz muhtemelen. Ancak bu sürekli bozulup 1 ay bekleyip bir üst model almak güze gibi görünse de bi tık sık sıkıyor yani iş var güç var. yine de 2 sene önce aldığım model için toplam 5 sene hizmet görmüş olacağim. @Tayfunns size de teşekkür ederim hocam bunları araştırmak karar vermek falan iş yani. pc'ne malware falan bulaşırsa bana yaz çözerim :D

est. hocam teşekkür ederim. Yüksek hz. panel üretmek zor olduğu için biraz düşebiliyor diye biliyorum. Onu da sen ben fark edemeyiz muhtemelen. Ancak bu sürekli bozulup 1 ay bekleyip bir üst model almak güze gibi görünse de bi tık sık sıkıyor yani iş var güç var. yine de 2 sene önce aldığım model için toplam 5 sene hizmet görmüş olacağim. @Tayfunns size de teşekkür ederim hocam bunları araştırmak karar vermek falan iş yani. pc'ne malware falan bulaşırsa bana yaz çözerim :D
Eyv kral olurda problem yaşarsam etiketlerim seni. :D

Evet foruma üye olalı 3 gün oldu konuya 20 tane mesaj evet. çok doğru, ama şundan da bahsetsenize
yazdığım mesajlara abuk subuk yanlış çöp leş uydurma yalan gibi cevaplar yazan da siz 3 pre??

Msi ve Lg servisinden sonra asus servisi de iyidir yazdım ki bunu saolsun bi arkadaş da asus servisiyle ilgili bikaç deneyimini paylaştı sorun yaşamadım diye. o yazdığımın altına asus mu höö çöp leş asus dünyanın en kötüsü gibi cevap yazanlara bak sen ahkem kesiyor bide utanmadan.

Ben buraya allah 1 diye yazsam bile, siz 3pre gelip altına uyduruyor inanmayın diye yazcaksınız bu çok açık ortada :) ama neden acaba?? :) ilk mesajlardan bu yana takip eden biri bunu net anlayabilir, bi yetkili bakabilir bana şu ana kadar bi yetkili gelip bişey demedi.
tek huzursuz olan ve köpüren sizlersiniz, bu kadar korku neden açıklayın bilsin herkes

Evet okuma yazmayı hala öğrenememişsin aynı şekilde devam ediyorsun, hiç şaşırmadım öğrenebilecek altyapı yok demekki.
Orda konu oled monitör mü? değil. Orda bahse konu monitör ips monitör, Oled monitörlerin hem hız hem renk olarak üst düzey olduğu biliniyo zaten ama sen onu tartışmak istersen tartış kiminle tartışıyorsan. Ben bahse konu olan ips monitörler için yazdım, çoğu monitörde hız değerleri ile renk değerleri arasında ters orantı olur.
bütün monitörler diye bişey dememişim değilmi?

konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . Senin için 2 tane görsel bırakacağım .

Ekler

• lenovo-1.webp
    lenovo-1.webp
    21.8 KB · Hit: 5
  • lenovo-2.webp
    lenovo-2.webp
    20.1 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424