🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

millet aldıkca ürünün kusurları ortaya çıkmaya başlamış, şirketin pay ortağı gibi savunanlar ortada yok. tabii ki 12 k verip ktc diye bir ürün almayın, bu ürün güzeldir iş yapar ama hakkı 7 k fazlası yok.
7 fazla demissin seni kırmayalım 3 bin olsun. Onu da satıcı karşılasın ama olur mu?

Valla KTC almanın bana şuanda mantıklı bi tarafı varmış gibi gözükmedi. Sabahtan beri bakıyorum yorumlara, ölü pixel cıkan mı dersin bi neden dolayı iade etmeye çalışan mı dersin birsürü insan var. Tamam aldığın zaman bunlar başına gelmeyebilir ama başına gelen insanları hiç mi görmemek lazım anlamadım. Yani KTC nin yapılan testlerini ve özelliklerini savunmanız çok hoş, ancak sıkıntı yaşayan insanlarında bu hayli fazla olmasını görmezlikten gelmemek lazım bence. AOC alıcam sanırım, bundan 2-3 ay sonra KTC den memnun olan sayısı memnun olmayan sayısını geçerse KTC yi satın alıp main monitör yapar diğerinide ikinci ekran olarak köşeye koyarım. Ama içimdeki his nedense böyle bir şey olmayacağı yönünde :)
Ben de Aoc için sürekli panel arızası görüyorum. Arkadaşım da bizzat yaşadı. KTC ile ilgili yaşanan sorunlar ölü pixel, ışık sızması gibi bütün IPS panellerde yaşanan sorunlardan. Bu monitöre has bir sorun ne gördünüz bilmiyorum ama ben 320 Hz kullananlarda hz düşürünce geçen flickering gördüm yabancı forumda. İdefixten 5-6 taksit 300 TL kuponla alınıyor ghostingi de minimal harici ben bi eksisini görmedim ederi 7K falan demek de artık abartı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millet aldıkca ürünün kusurları ortaya çıkmaya başlamış, şirketin pay ortağı gibi savunanlar ortada yok. tabii ki 12 k verip ktc diye bir ürün almayın, bu ürün güzeldir iş yapar ama hakkı 7 k fazlası yok.
Dev indirimle 6200 TL'ye 1080p 320hz alınıyor o kadar da değil hocam ama 9.999 TL olabilir bence de

ne sorun çıktı alanlarda? kaçırdım ben

Ben de Aoc için sürekli panel arızası görüyorum. Arkadaşım da bizzat yaşadı. KTC ile ilgili yaşanan sorunlar ölü pixel, ışık sızması gibi bütün IPS panellerde yaşanan sorunlardan. Bu monitöre has bir sorun ne gördünüz bilmiyorum ama ben 320 Hz kullananlarda hz düşürünce geçen flickering gördüm yabancı forumda. İdefixten 5-6 taksit 300 TL kuponla alınıyor ghostingi de minimal harici ben bi eksisini görmedim ederi 7K falan demek de artık abartı.

her markada sorun ararsan bulursun.

ne sorun çıktı alanlarda? kaçırdım ben
ölü piksel falan

millet aldıkca ürünün kusurları ortaya çıkmaya başlamış. şirketin pay ortağı gibi savunanlar ortada yok. tabii ki 12 k verip ktc diye bir ürün almayın bu ürün güzeldir iş yapar ama hakkı 7 k fazlası yok.
Müsade buyrun, ekleme yapayım. ilk alan kusurlu dedi geri gönderdi sonrasında alanlar da aynı şekilde, yani alanların çoğu sorun yaşadı iade edicem geri göndericem vs vs. yani daha ilk izlenimler bile ne kadar rezalet apaçık ortada. sorunsuz alıp kullanan olur ama onlara da yazdığımı tekrar yinelemek isterim, umarım 25. ayında arızalanmaz çünkü öyle olacağını düşünüyorum.

öte yandan farklı marka monitörlerde kusur vs. sorun yaşanmıyormu evet yaşanıyor. ama baş ağrımıyor.
bikaç sayfa geride var örnekleri benzer örnek forumu dolaş yüzlerce görürsün. adam msi monitör almış üzerinden 2 yıl geçmiş 3. yılına girmiş birkaç gün içinde ürünü 7bin tl ye aldığı ürünü 15bin değerindeki ürünle değişim yapıyolar ve garantisi tekrar 3.yıldan başlıyor. arttırıyorum 8bin tl ye aldığı ürünü 32bin tl lik ürünle değişim yaptı MSI. evet 2023 başlarında alınan 170hz 8bin tl olan bir monitörü msi oled monitörle değişim yaptı garantisi 3.yıldan başladı. kaynak isteyene atayım.

Ama bazılarına laf anlatılmaz bazıları boş sallamasyon. dediğin gibi şirketin pay ortağı gibi :)

Müsade buyrun, ekleme yapayım. ilk alan kusurlu dedi geri gönderdi sonrasında alanlar da aynı şekilde, yani alanların çoğu sorun yaşadı iade edicem geri göndericem vs vs. yani daha ilk izlenimler bile ne kadar rezalet apaçık ortada. sorunsuz alıp kullanan olur ama onlara da yazdığımı tekrar yinelemek isterim, umarım 25. ayında arızalanmaz çünkü öyle olacağını düşünüyorum.

öte yandan farklı marka monitörlerde kusur vs. sorun yaşanmıyormu evet yaşanıyor. ama baş ağrımıyor.
bikaç sayfa geride var örnekleri benzer örnek forumu dolaş yüzlerce görürsün. adam msi monitör almış üzerinden 2 yıl geçmiş 3. yılına girmiş birkaç gün içinde ürünü 7bin tl ye aldığı ürünü 15bin değerindeki ürünle değişim yapıyolar ve garantisi tekrar 3.yıldan başlıyor. arttırıyorum 8bin tl ye aldığı ürünü 32bin tl lik ürünle değişim yaptı MSI. evet 2023 başlarında alınan 170hz 8bin tl olan bir monitörü msi oled monitörle değişim yaptı garantisi 3.yıldan başladı. kaynak isteyene atayım.

Ama bazılarına laf anlatılmaz bazıları boş sallamasyon. dediğin gibi şirketin pay ortağı gibi :)
Dediğin konuda haklısın MSI yapıyor böyke evet. Ama diğer markalarda da çok sık görülen bir durum değil bu örnek. MSI'da her sorunda yapmıyodur mutlaka. Ben tamamen objektif söylüyorum. Bana kalırsa ederi tam 10.000 TL olmalı, ghosting rahatsız etmese de var yani anlıyorum net. Işık sızması ve ölü pixel kesinlikle şans işi.

Dev indirimle 6200 TL'ye 1080p 320hz alınıyor o kadar da değil hocam ama 9.999 TL olabilir bence de
işte mevzu bu hocam. o önceden aldığın 5-10yıl kullandığın monitörler yok artık, aoc de olsa panelin bozulma ihtimali çok yüksek, bana göre ktc nin panelinin bozulma ihtimali daha yüksek. umarım 25. ayında arızalanmaz derken demek istediğim şu. arızalancaksa bari 23. ayında falan arızalansın

hocam her markada olabilir. msi monitör aldım ayakta zor duruyordu yanından geçince en ufak dokunmada bağlantı kopuyordu. aoc, msi ve asus hepsinde sorunlu ürünler vardır ben marka savunmuyorum zaten. şahsi fikrim ktc 12 k edecek bir marka değerine sahip değil ve konuyu baştan sona okudum alıp memnun kalan yok gibi.

dediğim gibi her markada sorunlar vardır, zaten piyasada harika bir monitör bulamazsın. paraya kıyıp oled alırsan kafan rahat bu kadar basit. tekrar ediyorum; ktc 12 k etmez. konuya bakıyorum memnun olan yok gibi, en azından bilindik marka alırım aldığım belli derim..

Son düzenleme:
hocam her markada olabilir. msi monitör aldım ayakta zor duruyordu yanından geçince en ufak dokunmada bağlantı kopuyordu. aoc, msi ve asus hepsinde sorunlu ürünler vardır ben marka savunmuyorum zaten. şahsi fikrim ktc 12 k edecek bir marka değerine sahip değil ve konuyu baştan sona okudum alıp memnun kalan yok gibi.
Ben memnunum işte :blobdance:

hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.
Teşekkürler. Hiç kavga edilecek bir mevzu değil aslında ben Alienware 360 Hz IPS 0.5ms GtG bir monitörden geçtim. Tek eksisine hafif ghosting farkı derim. Zaten alienware tasarımına çok benziyor diye hoşuma gitmişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Geri