🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

o paralar mı. hmm yani burda parayı kendi emeğiyle kazanmama durumu falan mı var veya kolay para durumu var, para nedir ki elinin kiri falan bırak ulenn kızı.
yada galiba ben çok fakirim. insanlar çok zengin. ee madem bu kadar zengin niye sorun oluyo miniled monitörler geliyo dediler gayet halleder konuyu yazdım zaten. yada gidip 24500 verip oled alsan yine sıkıntı kalmayacak onu da yazdım.
neyse sayın arkadaşım
- - şimdi bak bu monitör (aoc sevdiğimden değil onu belirteyim)

fiyatına bak monitöre bak. sonra diğerinin fiyatına bak şimdi bunlardan hangisi daha pahalı olması lazım veya ucuz olması lazım sence.
göz önünde bulunduracağın şey sadece renk testlerinde çıkan sonuçlarsa eğer, senin için geri kalan şeylerin hiçbir önemi yoksa cevap vermene gerek bile yok zaten.
onu da bi türlü anlamış değilim, monitörü alan kişilerin hepsi monitör gelir gelmez direk ışık sızması ips glow testine bakıyo onun resmini atıyo nasıl falan, biri yazmış 300hz de çizgi çıkar gibi oluyo yok efendim overdrive modu var mı nasıl olcak gecikme değeri ghost most etkiler mi, yani 1 kişiden gamut mahmuta dair bişey görmedim, ama ne hikmetse burda bi tutturmadır ki gamut diye.

monitörü alan ve konuya ilk yazan arkadaş sanırım xeno34 daha ilkten patladı, patladı derken bişey olduğu yok bomba falan çıkmadı kargodan ama, hoş bi durum mu oldu
adam monitörü aldı gelir gelmez geri gönderdi onu da iade almıyolar değişim yapmıyolar servis bi bakacakta görücüye çıkacak falan filan. kimbilir kaçgün uğraştıracaklar 2 hafta süründürseler şimdi iyi mi. bu arkadaş ne diyecek monitör mükemmel aga çok iyi süründürdü hee parasını hakediyo falan mı diyecek soruyorum harbi ne diyecek merak ettim.
yabancı kaynaklarda olumsuz yönde gelen yorumları ve çok sayıda şikayetleri görmezden gelmenin bi faydası olcağını düşünmüyorum aksine zararı olur gibi geliyo sanki ama siz bilirsiniz.
ben kendimi anlatamıyosam sorun bende demektir çok da zorlamaya gerek yok demek ki
umarım aldıklarınız 25. ayında arızalanmaz
Hocam çok haklısınız o kadar para vereceğime gider bilindik marka AOC alırım. İlerliyen süreçte arızalansa karşımda muhattap bulabilirim diğer markada bulabilir miyim soru işaret

Whatsaptan yazdım ben başka monitör almadan emin olmak için. İncehesap aldı iademi kendi sitesinden yaptığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır ikinci ktc ekranı alıcaktım 2. Monitör için satıcı puanı düşük diye cayma hakkını sordum. Beğenmezsem iade edemiyormuşum. Şuan sorun yok ama daha bir şey almam buradan.
anladım. idefixix kendisinin sattığı monitör olmuyorya genelde, o ürünü yine incehesap satıyor idefix üzerinden onu demek istedim.

sorun çıkaran incehesap oluyor. ama daha düzgün farklı bi site üzerinden alınsa o site sizin haklarınızı daha iyi savunabilir, dediğiniz gibi idefix iyi değil bu konuda

Hocam çok haklısınız o kadar para vereceğime gider bilindik marka AOC alırım. İlerliyen süreçte arızalansa karşımda muhattap bulabilirim diğer markada bulabilir miyim soru işaret
indeks bilgisayar getiriyor yani asusun ithalatçısı

anladım. idefixix kendisinin sattığı monitör olmuyorya genelde, o ürünü yine incehesap satıyor idefix üzerinden onu demek istedim.

sorun çıkaran incehesap oluyor. ama daha düzgün farklı bi site üzerinden alınsa o site sizin haklarınızı daha iyi savunabilir, dediğiniz gibi idefix iyi değil bu konuda
Aynen bana idefix öyle yazdı THH olmadan uğraşılmaz küçük satıcılarla

indeks bilgisayar getiriyor yani asusun ithalatçısı
Q27g4zr ile kıyaslamış fiyattan dem vurmus hangisi ucuz olmalı diye. Beklenti şu; daha yüksek renk gamutu, parlaklık, kontrast oranı ve daha yüksek Hz sunmasına rağmen yarı fiyatta satılacak. 🤣

Oldu olacak oled monitörü de 11k ya satsın Q27g4zr ile aynı fiyat.

Q27g4zr ile kıyaslamış fiyattan dem vurmus hangisi ucuz olmalı diye. Beklenti şu; daha yüksek renk gamutu, parlaklık, kontrast oranı ve daha yüksek Hz sunmasına rağmen yarı fiyatta satılacak. 🤣

bazılarına laf anlatılmaz bilindik aoc alsın gidip :D

bazılarına laf anlatılmaz bilindik aoc alsın gidip :D
Daha da kötüsü sallamasyon konustugu halde ciddiye alan 2 kişi falan gördüm...
KTCyi bu modelle karşılaştıran çok olmuş. Yine de KTC yi mi önerirdiniz?

KTCyi bu modelle karşılaştıran çok olmuş. Yine de KTC yi mi önerirdiniz?

H27E6 nın muadili Q27g4zr değil. Q27g4sru ve M27Q3. Q27g4zr den daha ucuza satılmasını bekleyen daha çok bekler. Muadillerinden yaklaşık 4k daha ucuz bu monitör.

Q27g4zr ile H27e6 yı denk tutanın en ufak bilgisi yoktur.

Aoc sevdiğimden değil onu belirteyim diye yazmışım yani yerine bunu öneririm gibi bi kıyaslama değil okuyanlar mevzuyu anlamış
ama sizin gibi okumayı öğrenemeyenler... neyse, okuma yazmanın önemini birkez daha çok net ortaya koydunuz,
Bazılarına laf anlatılmaz kabak gibi ortada olur sonuçları şekil a.

millet aldıkca ürünün kusurları ortaya çıkmaya başlamış, şirketin pay ortağı gibi savunanlar ortada yok. tabii ki 12 k verip ktc diye bir ürün almayın, bu ürün güzeldir iş yapar ama hakkı 7 k fazlası yok.

Valla KTC almanın bana şuanda mantıklı bi tarafı varmış gibi gözükmedi. Sabahtan beri bakıyorum yorumlara, ölü pixel cıkan mı dersin bi neden dolayı iade etmeye çalışan mı dersin birsürü insan var. Tamam aldığın zaman bunlar başına gelmeyebilir ama başına gelen insanları hiç mi görmemek lazım anlamadım. Yani KTC nin yapılan testlerini ve özelliklerini savunmanız çok hoş, ancak sıkıntı yaşayan insanlarında bu hayli fazla olmasını görmezlikten gelmemek lazım bence. AOC alıcam sanırım, bundan 2-3 ay sonra KTC den memnun olan sayısı memnun olmayan sayısını geçerse KTC yi satın alıp main monitör yapar diğerinide ikinci ekran olarak köşeye koyarım. Ama içimdeki his nedense böyle bir şey olmayacağı yönünde :)

Geri