🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

burada iyice drama dönmeye başladı, en iyisi ben konuyu takip etmeyi bırakayım :)

Şu konu ya başka yere taşınsın yada kilitlensin bence. 50 sayfa var 40ı boş didişme sadece, kime neyi kanıtlıyorsunuz almak istemeyen sayfayı kapatıp gitsin alan alsın ne uzattınız.
işte bu, işte olması gereken işte aranan seviye. bak akıllı adamın hali ortada
yazdıklarımı baştan beri okuyabilirsiniz.

3 pre gelmiş yaptıkları şey, yazdıklarımın altına abuk subuk daha dün üye olmuş höö çöp leş yanlış uydurma yalan gibi şeyler yazıp boş iftiralarla garip bi çabaya girdiler, hep de mors olup kaldılar. yazdıkları şeylerde yolun sonu ktc den paya çıkıyo

Ekler

• asdw.webp
    asdw.webp
    41.4 KB · Hit: 37
  • asdww.webp
    asdww.webp
    12.5 KB · Hit: 20
KTC nin incelemesini arastırsan bulabiliyorsun dostum. Ne olduğu belli bir marka en azından. Yurt dışında sayısız insan öneriyor.

Kötüleyen arkadaşların önerdiği dragos cart curt gibi markalarda hic bir şey öğrenemezsin. 7k falanmıs ederi öyle diyorlar. Etiket ürün almak isteyenler dragos tercih edebilir. Ktc ürünü üreten markalardan birisi. Fason üretim yaptırmıyor.

Kalitesi hakkında yorum yapabiliyoruz...

Aç izle dostum. Dakika 11:10
Hocam overdrive modunu OFF yapınca tam olarak ne oluyor onu hiç anlamadım anlatma şansınız var mı?

Evet devam :) 1vs3 atıyorum siz bi 3 kişi daha çağırın bence çünkü mors oldukça olmaya devam ediyosunuz iştahlısınız doymuyosunuz :D yazdıklarımın hepsi yerli yerinde duruyor allahtan.

Sizin yaptığınız gibi nolur dragos alın dragos öneririm al bunu kardeşim satışlardan payyyy :D gibi kimseye bişey yazmamışım dragos al öneririm tavsiye ederim gibi bişey de yazmamışım.

yazdığım şey çok açık gayet de fıkra gibi falan değil 6500tl ye bu ayarda bi monitör bal gibi alınır demişim.
6500tl olsa satışları ne durumda olur değerlendirmesini yapabilirler.
yazmışım dragosun marka değeri yok ama en azından satış sonrası desteği belli monitörlerinde LG panel kullandığı biliniyor
o özellikteki bi dragos 6500tl ye dandik diyosunda o kadar para verip ktc yi alanların durumunu da görüyoruz içler acısı.

dragos ktc den daha iyi bi monitör falan dememişim, burda vurgulanmak istenen şu: o kadar para verip ktc alıyosunda noluyo bi ton başın ağrıyo birsürü örnek var şekil a. dragos alsam başım bu kadar ağrımaz
6500tl
Çenenin bağını...

en azından bilen birini etiketliyorum iskembeden sallamıyorum dragos linklemiyorum
Neden her cevabının altında O arkadaşı etiketliyorsun? Senin kendi fikirlerin yok mu birader. çaycı Hüseyinin yanındaki Şükrü gibi sürekli bir yancı arıyorsun, az karakter sahibi ol bence.

Hocam overdrive modunu OFF yapınca tam olarak ne oluyor onu hiç anlamadım anlatma şansınız var mı?
Kapalı da OverDrive ayarını kullanmıyorsun. Eğer standart falan yaparsan piksellere voltaj uygulayarak tepki süresini hızlandırıyor. Her markada olan bir durum.

Kapalı da OverDrive ayarını kullanmıyorsun. Eğer standart falan yaparsan piksellere voltaj uygulayarak tepki süresini hızlandırıyor. Her markada olan bir durum.
Hocam tekrardan merhaba hatırlarsanız size 2k monitör sormuştum. Aktif kullandığım ve memnun olduğum Lenovo Legion R27QE monitörün yanına 2. monitör bakıyorum 180hz benim için yeterli olduğu için KTC H27E6 27, MSI G274QPF E2 27 ve KTC H27T22C 27 arasında kaldım. Bütçem var ama sadece hz farkına bu kadar ücret ödemek istemiyorum acaba bu monitörler arasında hz farkı dışında, arasındaki fiyat farkına değer bir özellik var mı?

Son düzenleme:
Geri